- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #22.121
ay yapmaya ya böyle bir kadın olamaz adam ağzını burnunu kırmış uyuşturucu kullanıyor eşi hala ailen yüzünden diyor çüşşş diyesim var
Nolmuş bdv yine patlıcak konu mu açmışlar
yok yahu çok yeni olmayan bir konu var ya ondan bahsediyoruz aileniz istiyor diye boşanırmışsınız yazmış ama damın kadına yapmadığı kalmamış eski konularını görsen
ben ondan cok dünkü konuya üzüldüm ama tutim
kadının kocası kafa atmıs ya, şok oldum valla
hangi konu o canımkocası ve ailesiyle olan kısımsa oraya pek girmiyorum artık canım etkileniyorum saçma sapan
kız sen de yorum attın sanırım oraya boşanmalı mıyım diye konuydu ya
adam dövüyormuş sürekli.
kız sen de yorum attın sanırım oraya boşanmalı mıyım diye konuydu ya
adam dövüyormuş sürekli.
kuzumm izin alamadın mı :26:
rengiiiiiii
oyy yerim ben o fıstıkları
tişikkir ederimbalkızımla canoğlum
oyy yerim ben o fıstıkları
ben hayvan bakamayacagımı anladım ama tutim
kaplumbagam vardı bazen cok durgun oluyordu bazen hareketli
hastalanıyor muydu bilmiyordum da sonra geri verdim
üzülüyor insan ya:26:
kıyamam canım ya
burdaki arkadşta yarın için izin almış benden önce söylemiş bilmiyodum bende iyi ki şefe sormadan öğrendim yoksa daha kötü olucaktı , bu kadar mı şansızlık olurrr :96::96::96::84:
o arkadaşta izin alırken izin falan yok yıllık izninden al demişş benim yıllık iznim de yok bir de geçen hafta izinliydiim hiiiç vermezgidemiyorumm
ben hayvansız yaşıyamam heraldeşimdi sırada balık var ama bakamıyan almasın zaten sonra hayvanada sahibinede zor oluyor 2side alışıyor ayrılmaz daha zor kızım şuanda annemde getiricem tabi annemde bide mimi oğlan var alıştılar çok getirince huzursuz oluyor havaların ısınmasını bekliyorum kızıma kavuşmak için
kıyamam canım ya
cok mu önemliydi işin:26: haftasonu halledebilirsen daha iyi olur o zaman.
vardır bunda da bir hayır üzülme:26:
aynen öyle canım
aglamıstım ben kapumbagamı verince hatta 1 yıl baktım ona ama son günlerde cok durgunlasmıstı
ben de ölürse dayanamam diye verdim ki daha iyi bakılsın onabakabilen alsın cidden
kızlar sonra uğrarım çıkmam gerekti acil
cok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?