İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ay yapmaya ya böyle bir kadın olamaz adam ağzını burnunu kırmış uyuşturucu kullanıyor eşi hala ailen yüzünden diyor çüşşş diyesim var

kuzum boşver ya ben dilimle söylemeyip aklımdan geçirsem dahi çoğu şey başıma geliyor valla
o yüzden öylesi konulara yorum yapmıyorum
kocası da doğru yolu bulur inşallah

Son düzenleme:
ben ondan cok dünkü konuya üzüldüm ama tutim
kadının kocası kafa atmıs ya, şok oldum valla

yok yahu çok yeni olmayan bir konu var ya ondan bahsediyoruz aileniz istiyor diye boşanırmışsınız yazmış ama damın kadına yapmadığı kalmamış eski konularını görsen

Allah ıslah eylesin sen ne desen de yola gelmezler kendi bildiklerini yaparlar sırf laf olsun diye de konu açarlar

hangi konu o canım kocası ve ailesiyle olan kısımsa oraya pek girmiyorum artık canım etkileniyorum saçma sapan

kız sen de yorum attın sanırım oraya boşanmalı mıyım diye konuydu ya
adam dövüyormuş sürekli.

tişikkir ederim balkızımla canoğlum

ben hayvan bakamayacagımı anladım ama tutim
kaplumbagam vardı bazen cok durgun oluyordu bazen hareketli
hastalanıyor muydu bilmiyordum da sonra geri verdim

üzülüyor insan ya:26:

kuzumm izin alamadın mı :26:

oyy yerim ben o fıstıkları

burdaki arkadşta yarın için izin almış benden önce söylemiş bilmiyodum bende iyi ki şefe sormadan öğrendim yoksa daha kötü olucaktı , bu kadar mı şansızlık olurrr :96::96::96::84:

o arkadaşta izin alırken izin falan yok yıllık izninden al demişş benim yıllık iznim de yok bir de geçen hafta izinliydiim hiiiç vermez gidemiyorumm

ben hayvan bakamayacagımı anladım ama tutim
kaplumbagam vardı bazen cok durgun oluyordu bazen hareketli
hastalanıyor muydu bilmiyordum da sonra geri verdim

üzülüyor insan ya:26:

ben hayvansız yaşıyamam heralde şimdi sırada balık var ama bakamıyan almasın zaten sonra hayvanada sahibinede zor oluyor 2side alışıyor ayrılmaz daha zor kızım şuanda annemde getiricem tabi annemde bide mimi oğlan var alıştılar çok getirince huzursuz oluyor havaların ısınmasını bekliyorum kızıma kavuşmak için

kıyamam canım ya
cok mu önemliydi işin:26: haftasonu halledebilirsen daha iyi olur o zaman.
vardır bunda da bir hayır üzülme:26:

aynen öyle canım
aglamıstım ben kapumbagamı verince hatta 1 yıl baktım ona ama son günlerde cok durgunlasmıstı
ben de ölürse dayanamam diye verdim ki daha iyi bakılsın ona bakabilen alsın cidden

kızlar sonra uğrarım çıkmam gerekti acil
cok öptüm

aynen kuzum senin çocuğun varmı :26:

biri hayvan mı dedi
1 yıl önce balık almıştım
,bu yaz hepsi birer birer getti8 taneydilerher birine ayrı matemgece uyumadan ağladığım oldu
canımdı hepsi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…