- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #22.601
Ben rüya tabirine bakmam ki zaten böyle bi rüyada kesin psikolojim bozulmuştur zaten
Sen bakmışındır neymiş köpek tepiklemek
Bu işin peşine düş bacım , hani senaryolarını çaldığını söyleyen insanlar diğer kişilere dava falan açıyor ya sende öyle yap
Hediye alıcak diye kavgamı ediyosunuz
ne düşünüyorsun peki bölüm
puhahahah patentini alaymışım iyiymiş
O ne ki ? Bende yeşil elmayı izleyeyim bari
ne alıcakBizim ki hediye alackms foto atip duruyor kavga ediyz .d
Sen npiyn periii
Sizin hediye konularında uzman olduğunuzu duydum
Benim öküze ne alayim
kondurrÇaktıktan sonra öpücük kondurayım mı yanaklarına iki tane he
kızlar size şimdilik iyi sohbetler geliyorum birazdan inş
ne alıcak
alışveriş sitelerine bakıyoz annişle
Ne aliyim diyor ben karismam diyorum fikir ver diyor hediye sürpriz olur diyorum begenmezsen diyor begenirim diyorum yoook .
Rüyada herhangi bir şekilde at görmek, iyiye işarettir. İş hayatında yükselme, aşk hayatında iyi gelişmeler, maddi ve manevi isteklerin yerine gelmesine işarettir.
Rüyada köpek, sadakatle tabir olunur. Rüyasında bir köpeğin kendisine saldırdığını, fakat ısırmadığını görmek, düşmanlarının kendisine diş bilediklerine, fakat zararları dokunmayacağına delalet eder.
Aglamak sevinçle yorumlanir. Akitilan gözyasi yanaklarinizi yakiyorsa sevineceksiniz, üsütüyorsa üzüleceksiniz. Rüyada bagirmayarak agladigini görmek, dert ve gamdan kurtulmaktir. Bagirarak agladigini görmek, o yer halki için musibet gelecegine yorumlanir. Aglamadigi halde gözlerinden yas aktigini görmek, muradina ermektir. Agladigini ve fakat gözlerinden yas akmadigini görenin, bekledigi sey, ümit ettigi sey eline geçmez. Agladigini ve gözünden yas yerine kan aktigini görmek, elinden kaçirdigi firsata pisman olduguna ve günahlarindan tövbeye delalet eder.
kondurr
Nerden duyduğunu söylersen sana bir sürü fikir veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?