• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tembel hayvan :1:
benimkiyle sürekli belgesel izliyoruz
bunuda ordan öğrendim
tutundukları daldaki yapraklar bitince başka agaca geçmek yerine orda yeniden yaprak çıkmasını bekliyorlarmş beslenmek için
o kadar tembeller sen düşün gerisini,:52:
aynı ben:1::1:

oooo ne tembellermiş :1::1::1: bekleyene kadarrr ooo bunlar açlkdn gitmyrlarmı yaa:52::52:

Yahu böyle bir mevzunun şakası mı olur :63:

Son kullanma tarihinin üzerinden bir gün iki gün geçse hadi neyse diyeceğim

Ama iki ay geçti diyorsun be kuzum , boru mu bu ! İki ay !
Evett ayy bi de bisey olmaz biraz karistirdim yna diyoo ben bi kere mevyesuyundan zehirlenmistim :14::14: dur bakam bisey hissedersem hemen dr a :5:
Eylul bise olmaz kuşum:6:

Olmaz demii. Netten baktm un karisimlar tuketilebilir diyo :30::30:

bu tarihi geçmiş şeyleri tüketme konusunda ananemin ciddi bi derse ihtiyacı var
geçen dolaplarını topluyordum 2 3 yıl geçmiş hazır çorbalar pudinglerr kabartma tozları.. ben böyle :53::53:
3 yıl geçenleri at 1 yıl geçtiyse atma onlar daha taze yerim ben onları diyor bide :26:

tembel hayvan :1:
benimkiyle sürekli belgesel izliyoruz
bunuda ordan öğrendim
tutundukları daldaki yapraklar bitince başka agaca geçmek yerine orda yeniden yaprak çıkmasını bekliyorlarmş beslenmek için
o kadar tembeller sen düşün gerisini,:52:
aynı ben:1::1:

Anlıyorum ...

geçen dolaplarını topluyordum 2 3 yıl geçmiş hazır çorbalar pudinglerr kabartma tozları.. ben böyle :53::53:
3 yıl geçenleri at 1 yıl geçtiyse atma onlar daha taze yerim ben onları diyor bide :26:

Ne kızıyorsun ki sen ona ? Ben bilindik bir alışveriş merkezinde bile tarihi geçmiş şeylere rastlıyorummmmmmm :ssz::ssz:

Anammm yapma anne deseydinn:26:

Evet dedim ya başta bebeğim benim bahanemle herkes burnuşları kaldırttı valla :27::27:

Nefes alamıyo oda estetik değil yani ucusu kalkıcak ıncık :9::9::9:

Annem çok fena ya hesapta yoktu o buldu cillop gibi doktoru hahah neyse :60::60:

Annen duymasın keser valla seniiiiiii
ne çaktırıyorsun estetik yaptığını :52::52::52::52::52:

Back
X