- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #22.881
yok ya aramazlar öyleAz rahat bıraksınlar seni yahu evin içinde böyle yapıyorlarsa sen dışardayken yirmi defa arıyordurda bunlar..
masaüstü ya benim ki sürekli sandalye tepesinde belim boynum arıyor
yok ya aramazlar öyle
akşama doğru ararlar bi yemeğe gelcek misin yiyelim mi diye
ona kalsa 500 liralk telefon alacaktı bana taksitlendirmeler bitmeden ama ben aldırmadım ya ne biliyim hayatta isteyemem:26:Ya işte alsın yumuşak bi tel
Artık öyle bende ne konuşcak konu bulamıyorum bazen saçmalıyorum kızıyo konuşcaz illa diye saçmalama diyor
Harbi bazen knuşcak bişi bulamıyorum jag'ım
bilgisayar almıştık o zaman hep yatakta yazıyordum oh yayıla yayılaaKız ne farkeder bizde oturarak yazıyoruzpopon tahta gibi oldu dimiiii ruhsuz seni..
azıcık gül be
ona kalsa 500 liralk telefon alacaktı bana taksitlendirmeler bitmeden ama ben aldırmadım ya ne biliyim hayatta isteyemem:26:
bazen okuldan gece çıkıyorum. beni almaya gel bile diyemiyorum. çok kızıyor neden demiyorsun neden benden birşey istemiyorsun diye
Ben size konuşucak konu yollarım sen bana niye demiyorsun
Mesela bugun ne konuştunuz
bilgisayar almıştık o zaman hep yatakta yazıyordum oh yayıla yayılaa
ama 2 gün sürdü saltanatım
ne şansızım ben be
çalışıyo mu senin kiSendeee heeeben yüzsüz yüzsüz tektaş al bile diyorum
Sen daha olmamışsın maski di mi jag
bilindikti yaa herkesin tavsiye edip kullandığı bi markaydıSen bilindik firmaların ürünlerini al bundan sonra..
Yada iyice araştır, dene aldığın ürünü..
Ne zaman geleceğinden ne yaptığından bi de balıklarından
Balık aldı eve suyu kokuyor falan dedi bende araştır dedim iyi aklıma getirdin bi bakım neden kokar ki su :26:
Motoru falan da herşeyini almış:44:
bilindikti yaa herkesin tavsiye edip kullandığı bi markaydı
16 ay taksit yaptırdık diye sevinmiştik bide
şimdi onlar bize ödicekler 16 ay
ölme eşeğim ölme
öyle ama nerden bilcen işte. bizde seviniyoruz 16 taksit oh rahat rahat öderiz diye.Keşke taksit yaptırmasaydınız şimdi pc fiyatını tek şeyde ödemişlerdi..
çalışıyo mu senin ki
Benimde var balıklarım kız
Bence sende al iki tane , bir tane siyah pörtlök gözlü olanından al , bir tanede turuncu süs balıklarından al birinin adı leydi olsun birinin adı daymın olsun
Bak mesela biz neler konuştuk..
Uyandığımızda hal hatır sorduk..
İkimizde rahatsız olduğumuz için ne yapmamız gerekenleri birbirimize söyledik..
Sonra telefonda uzun konuştuk ben gördüğüm rüyaları anlattım ,detaylı bir şekilde..
Ondan sonra sustuk , arada mesejlaştık..
Çok mesajlaşmıyoruz biz,ama konuştuğumuzda da konu buluyoruz ya..
Bazen ben uykum olduğunda çok tıkanıyorum hani konuşucak bir şey gelmiyor..
öyle ama nerden bilcen işte. bizde seviniyoruz 16 taksit oh rahat rahat öderiz diye.
Yokkk okuyo o ya
Gelince bana da alcaz ki balık öyle dedi heveslendm bende sana da alırız fanusla 2 balık dedi
o da okuyo işte bende babasının parasıyla bana bişi alsın istemiyorum.Yokkk okuyo o ya
Gelince bana da alcaz ki balık öyle dedi heveslendm bende sana da alırız fanusla 2 balık dedi
Artık 7/24 o hayvanlara yem verip durursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?