• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bende cok fenayım valla evı işi falan mumkun değil yapmam odamı toplamam çoğunlukla yorgun ve mıskınımdır benı boyle kabullendıler artık :27::27::27:

Yıllardır aradığım ablamsınnnn

Aynı ben , bende gram işe sürmem elimi..:52::52::52:

Ama artık yavaşta öğreniyorummm

leydi az önceki espriyi yapanın sen olmadıgını söyle:53::27::27:

Ay bilmiyorum yine belden belden vuruyolar ondan mı kafa gidiyo acaba :27::27:

Hala çıkıp yakı alcam düşün ! :19: puuh bana :19::19:

:47::47::47::47:

ev işinide ona yaptırıyorum dede baylıp kalıyım burda:25::25:

yok kız kıyamam ama hafta sonu izinli oluyor yardım et desem koşarak gelir :ssz: hele ben hasta olmim bide ozaman gör kuzumu :16::16:
ha tabi hafta sonu o erken kalkıyo ben yatıyorum mesela bi kalkıyorum heryer düzeltilmiş bulaşık makinası doldurulmuş veya boşaltılmış kahvaltı hazırlıyor :27::27:

yok kız kıyamam ama hafta sonu izinli oluyor yardım et desem koşarak gelir :ssz: hele ben hasta olmim bide ozaman gör kuzumu :16::16:
ha tabi hafta sonu o erken kalkıyo ben yatıyorum mesela bi kalkıyorum heryer düzeltilmiş bulaşık makinası doldurulmuş veya boşaltılmış kahvaltı hazırlıyor :27::27:

anladık tamam anladık mikkemmel kocişin var kes:47::47::47:

:17::17:

Olan var olmayan var tutim he bi de kocişkondan aldığın hediyeleri koy tam olsun :60::60::60:

tuti o nasıl koca öyle yaa :27:
sen turnayı alnının çatından vurmusun valla :9::9:
Artık öğren ondan almıyo herhalde kmse seni :27::27::27:

Ben değilim tabi :63: :60::60::60:
inanmamıştım zaten:52:

Back
X