İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

KOnuyu gelir gelmez bende okudum ve yorum attım ..
İnsanlar ne kolay bahane üretebiliyor demi..

ay evet yaa şok oldum resmen bundan sonra eski konulara bakmadan yorum yapmıcam kadın sevgililer günü hediyesi bakıyor bide kocasının yaptıklarından kendini haklı görüyor ulen boşan 10 kişiyle görüş kimene

İlk konuda kendini öyle bir anlatmış ki , sanarsın hiç bir yamuğu yok ..

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688923[/video]
kızlar şu anketime bi bakarsanız çok sevinirim.

KOnuyu gelir gelmez bende okudum ve yorum attım ..
İnsanlar ne kolay bahane üretebiliyor demi..

Cinnet geldiii ban yemezsem iyi

ay fena sorma bide çok pişkin maşşallah

Allahım böylelerini bizim yuvalarımızdan uzak tutsun kadının tek düşmanı yine kadındır bunu gördüm ve bunu böylece bilirim

Off Allahım korusunnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tamam kanka sakin ol. Sanarsın kadının kocası sensin o bile bu kadar sinir yapmamıştır be

İlk konuda kendini öyle bir anlatmış ki , sanarsın hiç bir yamuğu yok ..

ilk okudum nasıl acıdım adamda zorla birlikte oluyomuş e tabi sevgilisi var kocasıyla olmak istermi

amin inş. canım saçını başını yolucaksın sanıyoki adam alıcak bunu aptal kadın

ilk okudum nasıl acıdım adamda zorla birlikte oluyomuş e tabi sevgilisi var kocasıyla olmak istermi

Ben her sayfasını okudum , son sayfalara gelirken neyden bahsettiklerini anlatıp kadının bundan önceki konuları açtım.
Açmaz olaydım..

Hoşgeldin meyracım , oyladım ...

Napacaksın bu anketin sonuçlarını peki ?

teşekkürler.
burçlar üzerinde nasıl bi dağılım çıkıcak onu görmek için açtım bu anketi canım, belki hepsi birbirine yakın oranlar olacak bilemiyorum artık zaman göstercek bunu, ama pek birbirine yakın çıkcak gibide durmuyo şuan için.
burçlara karşı ilgim var.

Karşımda olsa yolukladıydım zaten

Ben her sayfasını okudum , son sayfalara gelirken neyden bahsettiklerini anlatıp kadının bundan önceki konuları açtım.
Açmaz olaydım..

Böylelerine tahammülüm yok !

Allahım korusun yazdıysa bozsun yarn birgün birisi yüzünden ya biz ruhumuz duymadan yaşarsak

Boğa ile koç sanki fazla gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…