- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #23.901
Ama şöyle adamlar da olabilir..
Yan yanayken bir şeyler yaşar, her zaman onunla yaşar ama arada farklılık isteyebilir .
Bunu şimdi kadına söylese kadın napacak ? kızacak tepki göstericek.Adam bu durumda bunu gizli saklı yapacak
Veya yan yana olmaya bilir, hayal et bir yere kadar yaparlar bence. Yan yana değilken ihtiyacını karşılamak için bakar , baktığıyla da kalır yani..
O anki zevki görsellikten ibaret, gidipte kadına dokunuyor mu hayır gidipte kadının kokusunu mu duyuyor hayır..
daha yumuşağını bile görmedim ama
dozunda olduktan sonra sıkıntı olmaz yani. izleme desen ne değişecek en güzeli araştırmamak sormamak bilmemek. kaldıramayacağımız şeyleri öğrenip sonra da ilişkiye devam edince suyu çıkıyor.
bence de normal yani tabi cozutmamak şartıyla
Can sıkıntısından izliyorlarmış sevgi ?
Hey allahım bir insan ne için izler onu bu soruyu bana ciddi ciddi sormuş olamazsın demi ?
Aynen öyle heyecan lazım biraz yeni şeyler denemek lazım bu sadece elizabethle sınırlı değil
Sex güzeldir tekdüze sex hayatıda çekilmez hani hergün kurufasülye hesabı
kıskanmaz mısın kız çıplak kadınlar varBende bunu söylemeye çalışıyorum işte..
Dozunda izledikten sonra ne zararı olacak ..
Deseniz ki her gün adam duramayıp izliyor , o zaten hastalıktır.Bağımlılıktır.Doktora gidilmesinde fayda var..
Döl israfı olmasın bacım
ciddi ciddi sordum ne olmuş yaniii
karısı dururken neden elin kızlarını izliyo tamam ona dokunmuyo etmiyo ama çok yalnış o yaptığı görsel zevk uğruna yani
o zaman karısıda öyle şeyler izlesin onlarımı savunuyordunuz
şaka yapıyorsun
haha konu şevişgenlik olunca yorumuna koptum...Tabi kızım anında mıknatıs gibi çeker bu konuBen bile merak ettim noliyor yahu dedim koştum geldim
Yani , kadının elinde her şey..
Kılıktan kılığa girip ne yapar ne eder yine azdırırlar erkeği !
ciddi ciddi sordum ne olmuş yaniii
karısı dururken neden elin kızlarını izliyo tamam ona dokunmuyo etmiyo ama çok yalnış o yaptığı görsel zevk uğruna yani
o zaman karısıda öyle şeyler izlesin onlarımı savunuyordunuz
kıskanmaz mısın kız çıplak kadınlar var
Bende bunu söylemeye çalışıyorum işte..
Dozunda izledikten sonra ne zararı olacak ..
Deseniz ki her gün adam duramayıp izliyor , o zaten hastalıktır.Bağımlılıktır.Doktora gidilmesinde fayda var..
Döl israfı olmasın bacım
sen bu konuda ne diyorsun
kocan öyle şeyler izlerse tepkin ne olur ?
haha konu şevişgenlik olunca yorumuna koptum...Tabi kızım anında mıknatıs gibi çeker bu konuBen bile merak ettim noliyor yahu dedim koştum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?