• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hay gözünü sevdiğim 2 saattir diyorum kadında yapar doğaldır diye gözleri döndü bunların :ssz:

herkesin görüşüdür demek istiyorum :D
benim üniversiteden bir arkadaşım vardı bana dedi ki bir arkadaşım var striptiz kulübünü çok merak ediyor gideceğiz sen de gel ben tek gelemem dedim kocama sormam lazım

neyse akşama konuyu açıyorum :52:

adam dövmekten beter etti beni ya kapitalist düzene boyun eğmek bu ya o senin anan bacın olsa kadını meta gibi kullanıyorlar sen faşist misin vs :60:

böylece striptiz maceram son bulmuş oldu ne bileyim ya bi iki hareket kaparım nasıl bi ortam görürüm diyodum :27:

dipnot: hangi kadın böyle bi teklifte bulunur ya :D söyleyin :27:

ahah otur oturduğun yerde koca söle o yapsın evde striptizini

jag mesaj atım kuzum sana

ben öyle düşünüyorum onu öyle görüyorum onu diğer türlüsünü yakıştıramıyorum çünkü. erkek diye ayrıcalıklı olacak değil.
yapıyorsada su an için ben görmüyorum bilmiyorum.. düşünmekte istemiyorum bunları hiç de düşünmedim
ama evli iken asla.
erkek o yapar şu bu .. iyi kadınlarda yapsın o zaman. neyse daha fazla tartışmayalım bence herkesin kendi düşüncesi canm.

Kadınlar da yapar canım zaten gayet doğal ben yapmıyorum diyene totomla gülerim en azından canı çekiyodur aklından geçiyodur yapmıyosa da kendine eziyet ediyodur yani bunun yakıştırıp yakıştıramamakla yada ahlaki değerlerle uzaktan yakından alakası yoktur her sağlıklı birey kendini bir şekilde tatmin etmeli :ssz:

Son düzenleme:
ben öyle birşey demek istedim. bunu sende biliyorsun.
tamam uzatmıyorum zaten sustum.

Bu muhabbetten sonra banlanacağım kesin artık ..

Ama sen gelip de benim sevgime aşkıma imalı cümleler kullanamazsın, buna izin vermem !

Senin iyiliğini düşündüğüm için kendimden utanıyorum ben...

hiiii:30:
/B]

Ya Şey sordular eşiniz p. Izlese ne dersiniz bende p...o candır didim ortalık karıştı :17::30:
vay tuti vay :60:

Ama sen gelip de benim sevgime aşkıma imalı cümleler kullanamazsın, buna izin vermem !

kızlar por.o.yüzünden kavga ettiğinizin farkında mısınız :20:

Son düzenleme:

ben senin sevgine aşkına imalı cümleler kullanmadım sen öyle anladın sadece bunu yapmıcamı ima etmiyor oldumuda bilmen lazım.
eğer böyle düşünüyorsan diyecek sözüm de yok.. peki eda.

burdakiler izliyodur kesin her erkek izliyo dedi:52:he
m o pis tüü kaka her haltı yemiştir adi:ssz:

her erkek bence de izler.
ama genelde ergenlikte olur böyle şeyler
ilerleyen yaşlarda alışkanlık olmadıysa izlemez
bazısı arada izler :ssz:

Jag negüzel keyifli keyifli yazışıyoruz tartışmayalım litfenn :38:

Back
X