- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #24.741
kibrit yapcağına hediyenin yanına bundan yap bence sevgililer günündegüzel bişiye benziyo buuu
inşallah canm benm hadi bakalımmmm
sen yapıyosan bende yapcemm
bayatlamaz lan kurabiye o kadar çabuk bayatlar mıPeki bunu akşamdan yapsam mesela saat akşam 12 gibi, öbür günün akşam 7 sine kadar bayatlar mı ?
kibrit yapcağına hediyenin yanına bundan yap bence sevgililer gününde
güzelde bi kutuya koy
bayatlamaz lan kurabiye o kadar çabuk bayatlar mı
Huuuu geldi bakayım ne oldu
kibrit yapcağına hediyenin yanına bundan yap bence sevgililer gününde
güzelde bi kutuya koy
Peki bunu akşamdan yapsam mesela saat akşam 12 gibi, öbür günün akşam 7 sine kadar bayatlar mı ?
Performans düşüklüğü var bebeğim,
Bi beni duymadın iki kere soru sordumm
benimki lokumlu sever mi bilmiyorum şunları buldum bende bunlardan yapcam sanırım
Eki Görüntüle 967624 Eki Görüntüle 967625 Eki Görüntüle 967626
A.s beybimm
benimki lokumlu sever mi bilmiyorum şunları buldum bende bunlardan yapcam sanırım
Eki Görüntüle 967624 Eki Görüntüle 967625 Eki Görüntüle 967626
Çok ekşınlı bir gün geçirmişsin gibi geldi bana persoooo
Acayip uyku bastırdııı bebeğimm,
Yarın tatşl diye duruyom valla yoksa çoktan sızmıştım rüya bile görüyordum şu an
Kalp krizinden ölmediğim bi gün daha işte bebe muhabbeti kastı iyice
Biz konuştuk bugün işte laf arasında fln işler yoluna girsin vs. kariyerim cart curt 5 10 sonra diye neyse normal günümüze dvm ettik..
Akşam adanada ablası var annem gibi severim gelir gider fln aradık öyle yine bebe muhabbeti çalışmalara başlasınlar fln sıkıldık iyice kalbim daraldı jag...
Bide onun üstüne annemle kritik sen beni mezara soktuktan sonra doğurursun anca fln şu işinde olsun doğur bitane nolcak dedi şokk
Bide ben diyorum ki aldırtıyım mi yumurtalıkları sabah benimkine düşün yani
Yok abi korkuyorum zorla evlendircekler bunlar sonrada kucaklarına bebe isticekler
Biz marsa yerleşmeye karar verdik sefgülümlen
dışarı çıktığımda kalıbını alayım bunlarınBen bunları sittinsene yapamam ..ama hazır alıp yemişliğim var. şu boninonlu olan çok güzellll
olur tabi len
Eki Görüntüle 967630 şöylede bi kutuya koy. hem romantik hemde lezzetli. adam napsınn kibrit kutusunu bonibonu
olur tabi len
Eki Görüntüle 967630 şöylede bi kutuya koy. hem romantik hemde lezzetli. adam napsınn kibrit kutusunu bonibonu
filozof jagggBir gün içinde insanlar bayatlayabiliyorsa , kurabiyede bayatlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?