• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

erkek arkadaşının annesi sana bazı cümleler kurmuştu konunu pek okuyamadım o sorunu hallettiniz mi şimdi de ablası başka birini bulalım demiş.Bence çokta acele etme derim biraz daha bekle ki ne düşündüklerini öğrenesin.

Hatirlamana sevindim .
O konudan anlamissindir annesinin yapisini .
Ne desek yok.

Bizde direk bebe mevzuları var kuzum biz birlikte yaşıyoruz annemde bizimle 3 kişilik bi aileyiz yani tabiki zamanını erken olduğunu düşünüyorum işimizi gücümüzü bi yoluna koyalım önce ay ne bilim bu mevzulardan kaçıyım diye girdim kkya bide :9::9::9:

nasıl kız :27:
nişanlı mısınız peki nasıl aynı evde yaşıyorsnuz
Türk tplumunda pek hoş bakılmaz da yani ondan diyorum
ben beraber yaşasam vururlardı beni heralde :9:

Neden bu kadar baskı uyguluyorlar onun üzerinde, ben onu anlamadım..
Hani sanki evlilik yaşı geçmişte, biran önce evlendirelim derdine düşmüş ailesi..

Sevgilin onların karşısına çıkıp '' ben bu kızı seviyorum , iki sene sonrası için evlilik planları kuruyoruz.Ben bu kızdan başkasıyla evlenmem'' desin..

Ayıp ablasının yaptığı, hani o zaman başka kız bakalım ne demek ya ?

Bahane olarak varsa bitireceğin bir okul onun bitmesiyle düğün olacağını söyleyin.
Veya bu sene açıktan okula yazıldım iki sene bitince düğün olsun de.
Çalışacağım biraz kenara para koymak istiyorum de..
Sevgilim onu diyebilse iste .
Ailesi anlamiyor kaftan vallahi.

yalnız karşı taraf da tuhafmış :31: sevgilini de bunaltıyorlardır
yalnız uzun süreli nişanlılık süresini tavsiye etmem, o zaman işler daha da zor bi hal alıyor :31:

babanın, sözünü dinleyeceği bi aile büyüğünüz var mı araya onu sokabilisiniz
ben şahsen öyle yaptıştım da
annemle konuşsun diye araya teyzemi ve kadim bi aile dostumuzu katmıştım
annemle benim haberim yokmuş gibi konuşmuşlardı
artık 5 yıl olmuş adını koysanız filan diye

Yok ki öyle biri de .
Canı gönülden istersem yaparimda belki .
İstemiyorum da ....

Sevgilim onu diyebilse iste .
Ailesi anlamiyor kaftan vallahi.

Desin önce , anlayıp anlamamaları sonra ki dert ceylin..
Ama önce demeli..

Yumruğunu vursun masaya ! Böyle böyle desin, surat assın konuşmasın ailesiyle bir kaç gün..
Anlasınlar seni ne kadar çok sevdiğini

O zaman baskı yapmaktan vazgeçebilirler. Ama sen bu çocukla evlendiğinde kayın validen den çok çekeceğe benziyorsun..:ssz:

Son düzenleme:

nasıl kız :27:
nişanlı mısınız peki nasıl aynı evde yaşıyorsnuz
Türk tplumunda pek hoş bakılmaz da yani ondan diyorum
ben beraber yaşasam vururlardı beni heralde :9:

Hiç bişey değiliz boy friendim flörtleşiyoruz hala :27::27:
Biz zaten yanlışıkla türk olmuşuz bebeğim ne diyim ki :9::9:
Bak jaq e 1 2 saat önce yazdığım şeyi kopyaladım mevzu bu :31:

Kalp krizinden ölmediğim bi gün daha işte bebe muhabbeti kastı iyice :53:
Biz konuştuk bugün işte laf arasında fln işler yoluna girsin vs. kariyerim cart curt 5 10 sonra diye neyse normal günümüze dvm ettik..
Akşam adanada ablası var annem gibi severim gelir gider fln aradık öyle yine bebe muhabbeti çalışmalara başlasınlar fln sıkıldık iyice kalbim daraldı jag...
Bide onun üstüne annemle kritik sen beni mezara soktuktan sonra doğurursun anca fln şu işinde olsun doğur bitane nolcak dedi şokk:53:
Bide ben diyorum ki aldırtıyım mi yumurtalıkları sabah benimkine düşün yani :60:
Yok abi korkuyorum zorla evlendircekler bunlar sonrada kucaklarına bebe isticekler..
Biz marsa yerleşmeye karar verdik sefgülümlen :60:

Hatirlamana sevindim .
O konudan anlamissindir annesinin yapisini .
Ne desek yok.

Valla sırf öyle bir kaynanayı tanımak için bile beklenir yani söz için bile olsa kadının ne yapacağı belli olmaz.Anladığım kadarıyla kadın seninle evlensin değil oğlu evlensin istiyor.Sen ikna edemezsen aileni oğluna yeni kızlar gösterecek ee sevgilin elden gidecek diye de aceleye getirmek ne kadar mantıklı bence iş erkek arkadaşında ona hazır olmadığını söyle ailesine de başka kız konusunda sıkı bir rest çeksin bekleyin.

Back
X