- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #25.041
Hahahahah bu komikti bak
Ne alıyo oluummmm manavdan armut mu seçiyoo![]()
Bak ne görümceler var, o olmazsa başka bakalım diyormuş
Onlar ne almaya bakmaya gidiyor armut mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah bu komikti bak
Ne alıyo oluummmm manavdan armut mu seçiyoo![]()
Bak ne görümceler var, o olmazsa başka bakalım diyormuş
Onlar ne almaya bakmaya gidiyor armut mu ?![]()
İnşallah .
Çok tesekkur ederim canim
Hadi bakalım hayırlısı olsun![]()
Benim erkek arkadaşımın ailesi de istiyor bir söz yapalım vs diye bizde ilişkimizde 6.yıldayız bir ara bizimkine sürekli bir söz yapalım isteyelim edelim dedi annesi benim ki söz delisi oldu ben dedim ki olmaz zaten ilişkimiz uzun sevgililik dönemini maşallah yaya yaya geçirdik dedim bari söz nişan düğünü heyecanı kalarak geçirelim ilişkinin suyu çıktı bari onları uzatmayalım da tadı olsun.Zaten bizimkilerde yapmazdı okulumun bitmesine 2 senem var.Ama annesi kararlı illa gelecek isteyecek ben böyle gezmenizi istemiyorum dedi söz yapalım rahat gezin bende zaten rahat geziyoruz dedim.Söz nişanda uzarsa iyi olmaz dedim bir güzel sevgilime işledim bunları oh mis şimdi annesi hala diyor söz yapalım diye ama artık cevap vermiyoruz benimki de o gün bugündür söz için gaza gelmiyor zaten seneye yapacağız zamanı iyi o zaman bulduk bir de biz ikimiz anlaşınca bir konuda ailelere şu zaman olacak başka oluru yok demek kolay oluyor ay çok uzun yazdım :)
Benim erkek arkadaşımın ailesi de istiyor bir söz yapalım vs diye bizde ilişkimizde 6.yıldayız bir ara bizimkine sürekli bir söz yapalım isteyelim edelim dedi annesi benim ki söz delisi oldu ben dedim ki olmaz zaten ilişkimiz uzun sevgililik dönemini maşallah yaya yaya geçirdik dedim bari söz nişan düğünü heyecanı kalarak geçirelim ilişkinin suyu çıktı bari onları uzatmayalım da tadı olsun.Zaten bizimkilerde yapmazdı okulumun bitmesine 2 senem var.Ama annesi kararlı illa gelecek isteyecek ben böyle gezmenizi istemiyorum dedi söz yapalım rahat gezin bende zaten rahat geziyoruz dedim.Söz nişanda uzarsa iyi olmaz dedim bir güzel sevgilime işledim bunları oh mis şimdi annesi hala diyor söz yapalım diye ama artık cevap vermiyoruz benimki de o gün bugündür söz için gaza gelmiyor zaten seneye yapacağız zamanı iyi o zaman bulduk bir de biz ikimiz anlaşınca bir konuda ailelere şu zaman olacak başka oluru yok demek kolay oluyor ay çok uzun yazdım :)
sağol canım teşekkür ederim :109:
benim sevgilimin ailesinden de hiç ses çıkmıyor
hiç demiyolar sizi evlendirelim söz yapalım nişan yapalım
kendiniz kredi çekin kendi düğününüzü yapın diyolar
herkes ayrı tuhaf ya bu memlekette![]()
Evet çok ayıp gerçekten alıp vermek fln amacının dışında kullanılan kelimeler![]()
İnsan kendi bazı şeylere razı gelmedikten sonra, başkası için bazı şeylere razı gelse ne yazar..
Aman..
Uzun süreli bir ilişki olabilir. Her uzun süreli ilişkide ''böyle gezmeyin, etmeyin , söz takın vs'' gibi baskıları cidden anlamıyorum..Anlam veremiyorum ben..
Yani parmağında yüzük olunca insanın davranışları mı değişiyor ? Tabi ki de hayır..
Kişi ne ise o , bir yüzük parçasının herşeyi değiştirebildiğine inanmıyorum ben..
Yüzük taktık , şimdi el ele rahat rahat dolaşırız mantığını..
Ne var abi bunda, yüzüksüz de gez dolaş sevgilinle ..
Haksız mıyım..
Kişi başta kendini düşünmezse kimse onu düşünmez önce kendine saygı..![]()
Bizimde erkek tarafı istiyor da biz sevgilimle erken diyoruz ama zaten 2.sınıftayım 2 sene okul bitecek iş vs derken uzayacakta uzayacak gün sayıyorlar resmen okulum bitsin diye.Vallahi herkesin ailesi farklı herkesin derdi başka kimi çok istiyorlar diye dertli kimi istemiyorlar diye her şey tuhaf :)
Şöyle adam akıllı karşısındaki insanın kararlarını saygıyla karşılayabilen bir sevgili bir aile çok nadirdir bence..
Haklısın vallahi ya ben hazır hissetmiyorsam takmam ayrıca çokta rahat geziyorum (babam görmediği sürece :) )
Dediğin gibi uzun ilişki olunca böyle oluyor zaten her çift ister ciddi adımlar atmayı ama her şeyin zamanı var ben istemiyor muyum ciddi olsun herkes bilsin evlilik yolunda olduğumu falan isterim ama uzadıktan sonra o sürecin çokta anlamı yok
Kesinlikle şükür diyorum o konuda
Allah herkese hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin![]()
hm siz de baya kucuk yastan baslayip devam etmissiniz masallah
ee senin okul bitecek mecbur gun saymaya devam etsinler![]()
Amin canım amin ..
Bu şarkı benden sana gelsin
[video=youtube;mHxOltrMfX8]http://www.youtube.com/watch?v=mHxOltrMfX8[/video]