• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İnşallah .
Çok tesekkur ederim canim

Benim erkek arkadaşımın ailesi de istiyor bir söz yapalım vs diye bizde ilişkimizde 6.yıldayız bir ara bizimkine sürekli bir söz yapalım isteyelim edelim dedi annesi benim ki söz delisi oldu ben dedim ki olmaz zaten ilişkimiz uzun sevgililik dönemini maşallah yaya yaya geçirdik dedim bari söz nişan düğünü heyecanı kalarak geçirelim ilişkinin suyu çıktı bari onları uzatmayalım da tadı olsun.Zaten bizimkilerde yapmazdı okulumun bitmesine 2 senem var.Ama annesi kararlı illa gelecek isteyecek ben böyle gezmenizi istemiyorum dedi söz yapalım rahat gezin bende zaten rahat geziyoruz dedim.Söz nişanda uzarsa iyi olmaz dedim bir güzel sevgilime işledim bunları oh mis şimdi annesi hala diyor söz yapalım diye ama artık cevap vermiyoruz benimki de o gün bugündür söz için gaza gelmiyor zaten seneye yapacağız zamanı iyi o zaman bulduk bir de biz ikimiz anlaşınca bir konuda ailelere şu zaman olacak başka oluru yok demek kolay oluyor ay çok uzun yazdım :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun :ssz:

sağol canım teşekkür ederim :109:

Benim erkek arkadaşımın ailesi de istiyor bir söz yapalım vs diye bizde ilişkimizde 6.yıldayız bir ara bizimkine sürekli bir söz yapalım isteyelim edelim dedi annesi benim ki söz delisi oldu ben dedim ki olmaz zaten ilişkimiz uzun sevgililik dönemini maşallah yaya yaya geçirdik dedim bari söz nişan düğünü heyecanı kalarak geçirelim ilişkinin suyu çıktı bari onları uzatmayalım da tadı olsun.Zaten bizimkilerde yapmazdı okulumun bitmesine 2 senem var.Ama annesi kararlı illa gelecek isteyecek ben böyle gezmenizi istemiyorum dedi söz yapalım rahat gezin bende zaten rahat geziyoruz dedim.Söz nişanda uzarsa iyi olmaz dedim bir güzel sevgilime işledim bunları oh mis şimdi annesi hala diyor söz yapalım diye ama artık cevap vermiyoruz benimki de o gün bugündür söz için gaza gelmiyor zaten seneye yapacağız zamanı iyi o zaman bulduk bir de biz ikimiz anlaşınca bir konuda ailelere şu zaman olacak başka oluru yok demek kolay oluyor ay çok uzun yazdım :)

benim sevgilimin ailesinden de hiç ses çıkmıyor :27:
hiç demiyolar sizi evlendirelim söz yapalım nişan yapalım :27:

kendiniz kredi çekin kendi düğününüzü yapın diyolar
herkes ayrı tuhaf ya bu memlekette :27:

Ben çıkıyorum beybilerim hem acıktım hem uykum var öyle tuhaf biyerdeyim :27::27:

Uzun süreli bir ilişki olabilir. Her uzun süreli ilişkide ''böyle gezmeyin, etmeyin , söz takın vs'' gibi baskıları cidden anlamıyorum..Anlam veremiyorum ben..
Yani parmağında yüzük olunca insanın davranışları mı değişiyor ? Tabi ki de hayır..
Kişi ne ise o , bir yüzük parçasının herşeyi değiştirebildiğine inanmıyorum ben..

Yüzük taktık , şimdi el ele rahat rahat dolaşırız mantığını..
Ne var abi bunda, yüzüksüz de gez dolaş sevgilinle ..

Haksız mıyım..

sağol canım teşekkür ederim :109:

benim sevgilimin ailesinden de hiç ses çıkmıyor :27:
hiç demiyolar sizi evlendirelim söz yapalım nişan yapalım :27:

kendiniz kredi çekin kendi düğününüzü yapın diyolar
herkes ayrı tuhaf ya bu memlekette :27:

Bizimde erkek tarafı istiyor da biz sevgilimle erken diyoruz ama zaten 2.sınıftayım 2 sene okul bitecek iş vs derken uzayacakta uzayacak gün sayıyorlar resmen okulum bitsin diye.Vallahi herkesin ailesi farklı herkesin derdi başka kimi çok istiyorlar diye dertli kimi istemiyorlar diye her şey tuhaf :)

Uzun süreli bir ilişki olabilir. Her uzun süreli ilişkide ''böyle gezmeyin, etmeyin , söz takın vs'' gibi baskıları cidden anlamıyorum..Anlam veremiyorum ben..
Yani parmağında yüzük olunca insanın davranışları mı değişiyor ? Tabi ki de hayır..
Kişi ne ise o , bir yüzük parçasının herşeyi değiştirebildiğine inanmıyorum ben..

Yüzük taktık , şimdi el ele rahat rahat dolaşırız mantığını..
Ne var abi bunda, yüzüksüz de gez dolaş sevgilinle ..

Haksız mıyım..

Haklısın vallahi ya ben hazır hissetmiyorsam takmam ayrıca çokta rahat geziyorum (babam görmediği sürece :) )
Dediğin gibi uzun ilişki olunca böyle oluyor zaten her çift ister ciddi adımlar atmayı ama her şeyin zamanı var ben istemiyor muyum ciddi olsun herkes bilsin evlilik yolunda olduğumu falan isterim ama uzadıktan sonra o sürecin çokta anlamı yok

Bizimde erkek tarafı istiyor da biz sevgilimle erken diyoruz ama zaten 2.sınıftayım 2 sene okul bitecek iş vs derken uzayacakta uzayacak gün sayıyorlar resmen okulum bitsin diye.Vallahi herkesin ailesi farklı herkesin derdi başka kimi çok istiyorlar diye dertli kimi istemiyorlar diye her şey tuhaf :)

hm siz de baya kucuk yastan baslayip devam etmissiniz masallah :nazar:
ee senin okul bitecek mecbur gun saymaya devam etsinler :9:

Şöyle adam akıllı karşısındaki insanın kararlarını saygıyla karşılayabilen bir sevgili bir aile çok nadirdir bence..

Kesinlikle şükür diyorum o konuda :16:
Allah herkese hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin :31:

Haklısın vallahi ya ben hazır hissetmiyorsam takmam ayrıca çokta rahat geziyorum (babam görmediği sürece :) )
Dediğin gibi uzun ilişki olunca böyle oluyor zaten her çift ister ciddi adımlar atmayı ama her şeyin zamanı var ben istemiyor muyum ciddi olsun herkes bilsin evlilik yolunda olduğumu falan isterim ama uzadıktan sonra o sürecin çokta anlamı yok

Aynen öyle, yeri ve zamanında olsun.
ne bu acele etmeler falan..

Sonra kavga gürültü olup boşanma sürecine girmesindense; biraz bekleyip kendin razı geldiğinde adım atmak en mantıklısı..

hm siz de baya kucuk yastan baslayip devam etmissiniz masallah :nazar:
ee senin okul bitecek mecbur gun saymaya devam etsinler :9:

evet çok küçükten oldu ama sonu iyi olsun inşallah :)
Annemle konuşurken erkek arkadaşımın ailesi annem diyor ki daha 3 senesi var ilk dönemde konuştular okulun son haftası erkek arkadaşımın ailesi diyor ki bu sene bitti 2 sene kaldı bir kere şaka yapayım dersim kaldı geçemedim diye diyor ki zaten 2 sene vardı 3 seneye çıktı uzadı evlilik alem bu aileler saysın saysın sayılı gün çabuk geçer :)

Amin canım amin ..:nazar:

Bu şarkı benden sana gelsin

[video=youtube;mHxOltrMfX8]http://www.youtube.com/watch?v=mHxOltrMfX8[/video]

:32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Bu enerjiyle uyunmaz annem teşekkür ediyorum ve bu müzik eşliğinde biraz tıkınacağım öpüyorumm körpe nanaklarındann :54::54::54::54::54:

Back
X