- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.241
Gerilime hiç bakmadım şöyle yorum yazmışlar bu film için katılıyo msun ?
filmi az önce izledim, biter bitmez buraya yazıyorum şu anda. kendimi gerçekten berbat hissediyorum hatta hayatımda hiç bu kada bitik yaşlı çaresiz hayatsız hissetmemiştir. insanın böyle bir film yapabilmesi için gerçekten piskopat ve sadist olması gerekir bence. her ne kadar negatif şeyler yazıyor olsam da sanırım filmin amacı zaten izleyiciye bunları yazdırmak, o yüzden gerçekten başarılı bir film olmalı. olmalı diyorum çünkü sağlıklı düşünecek halde değilim bu yorumu yazarken. ve bu sebepten dolayı sanırım aldığı ratingleri sonuna kadar hakediyor. film hakkında şu an söyleyebileceğim üç şey var
1. çocuklarıma bikere izletirim bi daha da konuyla ilgili tek kelime etmem, almaları gereken mesajı felaket iyi alırlar
2. dengesiz ne yapacağı belli olmayn sınırlarda gezen bir düşmanım varsa ölsün diye izletirim kusursuz bir cinayet olur
3. filmin başarısının yarısı hatta belki de daha fazlası clint mansell'e aittir. film müziğinin filmin başarısına olan etkisi konusunda eşi benzeri olmayan bir örnek.
şimdi izninizle ben birkaç saat depresyona girmeye gidiyoyrum.
güzeldi evet beğenmiştim
ay o 2. üyelik miymiş
hiç yoluna eksilendin demek kipuanın azaldı mı peki:26:
ayy o bel ağrıları çok fena.. yürüyüş iyi gelir. basit egzersizlerde işe yarıyor. daha yapmışlığım yok ama
yok kız yanlış anladın hani mesela diyorum şaka yapıyorum just'amesaj attım cevap bekliyorum üyeden. daha ses seda yok
iyi geceler gençler. görüşmek üzere
katılıyorum uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili bir film ve müzikleri dinlemek bile insanı buhrana sokar
sonu kötü bitiyor ya
Ahh bi de bana sor bütün gün hiç popomu kaldırmadan oturuyorum
En azından vücut bi çalışsın ya
Bende hiç yapmadım egzersiz falan ama yürümekte kararlıym
he ben o seni kibleyen 2. uyelıkmiş sandım
korktun mu
yürümek hem ruhen hem fiziken çok iyi geliyor insana. o teri attın mı üstüne birde duş yap ooohh miss yenileniyorsun resmn
noldu la
korkutttum kızı
öyle sayko filmler izlemeyin ya
Bu gazla yarn başlıyım sen hergn beni gazla be diloşum yoksa 1-2 gün yapar bırakırım
iyi geceler kızcem
rüyanda beni gör
yok ben o videoyu görmemek için sayfayı aşağı kaydırdım direktBakmadım bile tırsarım ben
Bu gazla yarn başlıyım sen hergn beni gazla be diloşum yoksa 1-2 gün yapar bırakırım
Paylaştığı videoyu görmedn mi tırstım karının gözlernden açmadan bile :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?