• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

valla neredeyse bi yolunu bulsun gelsin asabımı bozmasın benim bu sene çok daraldım:9::9:

bende hiç evlilik düşünmeyen insandım. 4 yıl önce bana diyeydin evlenmek isteyeceksin küfrederdim belkii sana:60::60:

bak bizim tutiyi tanıyorsundur
o da yeni evlendi 30lu yaşlarda ama cok mutlular maaşallah.:nazar:
sonu iyi olsun da yani biraz sabır :6:

aday var mı peki

Konusu olmadı ya hiç ondan sanırım :9:

Evet ginam ya hayırlısı düşünüyorum şuan ne yapsam ne etsemler modundayım :31:

ama var ya ben de diyorum daha gecenlerde sınavlardan bahsediyordu acaba niye artık söylemiyor diye :1:
ailen ne dedi:26:

artık bende istiyorum leydim ama önceliğim evlilik değil, hiç bir zamanda olmadı. sadece düzen kurmak istiyorum artık bir de bebek:emir_bebek::emir_bebek:

Bebek dedi mi akar sular durur zaten bende :52::52:

Ayy o kdar hevesleniyorum ki dilom :14::14:

Bazen aklıma saçma salak düşünceler geliyo Allah korusun ya hamile kalamazsam ya sorunum çıkarsa diye :43::43:

Bebek dedi mi akar sular durur zaten bende :52::52:

Ayy o kdar hevesleniyorum ki dilom :14::14:

Bazen aklıma saçma salak düşünceler geliyo Allah korusun ya hamile kalamazsam ya sorunum çıkarsa diye :43::43:

kıs at aklından o düşüncelerii öyleyse bile vardır bir hayrıı.. tez zamanda hayırlısıyla inşallah kuzumm duaya devamm. seninkii daha ne kaa okuyacak??

iyi o zaman :9:

3 vakte kadar bulacaksın içime doğdu :9:

:9::9:

ben de onu düşünüyordum :27:
tolin de yok kim ola ki :ssz:

Evet bende yazsın diye bekledim ama yazmadı :44:

kıs at aklından o düşüncelerii öyleyse bile vardır bir hayrıı.. tez zamanda hayırlısıyla inşallah kuzumm duaya devamm. seninkii daha ne kaa okuyacak??

Benmkini bu sene bitiyor ama diplomayı alamıyo seneye 2 ders kalıyo 1 dönem uzucak sadece sınavlara gelip gidicek :31:

Dualarını eksik etme kuzum bende seni unutmam bundan snra hayırlısıyla biran önce yuvanı kurman için :54: :29:

:9::9:

Evet bende yazsın diye bekledim ama yazmadı :44:

Benmkini bu sene bitiyor ama diplomayı alamıyo seneye 2 ders kalıyo 1 dönem uzucak sadece sınavlara gelip gidicek :31:

Dualarını eksik etme kuzum bende seni unutmam bundan snra hayırlısıyla biran önce yuvanı kurman için :54: :29:

ayy canım benim sabret geçer bugünlerde ben 3yıl bir adamı bekledm umutsuz vakaa bak nasipmiş düştüm yollara geldim buaralara.. inşallah sizde tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz.. dualar ortak bir her zaman;):21:

Back
X