İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hmm öyle mi anladımm tatlım:26::26:cok geçmiş olsun ya peki bunun bi tedavisi yokmuymuş hep bu agrılan mı durcan

Valla ağrıyı geçirmek için antibiyotik kullandım. Bir süre sonra şişiliği ve acısı geçti.Yani o kadar çok acıyor ve ağrıyor ki ısıramıyorum ekmeği düşün. Sürekli sıvı tüketiyorum. Haşlanmış patatesi ye desen yiyemem o derece ağrı ve acıma oluyor.Sağolasın canım senden naber ?

ay deme yaa canm benim bilirim o agrıları
bendede tel takılı her ay mesela kontrolü var 1 hafta boynca cok agrır agzım yara olur şişer birşey yiyemem bende kalıcı bir çözümü yokmuymuş bunun yahu
Bendende ne olsn jaggerim idare ederim uykusuzum işteyim çalışıyorum öyle balım
hadi bize kahve yapta içek

Yahu yine ilaç tedavisiyle geçiyor işte..
Sen benim ne yaptığımı bilse yuh dersen, közlenmiş kestaneyi sıcak sıcak ağzımın içine atıyorum . Soğutuyorum , sonra kabuğunu elimle ayırıyorum. O sıcak sıcak közlenmiş kestaneler geçen damağımı mahvetmiş. Yine yemek yiyemedim üste damağım fena haldeydi..

Babanın uşağı mı var lan burda kalk kendin hazırla banada koy ..

Bende bu sabah işe geç kaldım ya ilk defa olduu
:26:
Yağmurda yağıyor, koştura koştura nassı geldiğimi bilemedimm..
Mkyajımı iş yerinde yaptımm

Bende bu sabah işe geç kaldım ya ilk defa olduu
:26:
Yağmurda yağıyor, koştura koştura nassı geldiğimi bilemedimm..
Mkyajımı iş yerinde yaptımm

Burasıda öyle her yerde yağmur var şu aralar. Kar yağacak diyorlar inşallah yağar da karın yine tadına bakarız..
Kız yağmurlu havalarda dışarı çıkıyorsan bencede makyaj yapma, yağmur damlacıkları yüzüne geldiğinde , eğer ki pudra kullanıyorsan çok kötü bi görünüme sebeb oluyor..

İyi yapmışın , yaş kaç bu arada.. ?

oy kuzuma kıyamamm lann sana annem benimm
ne kadar zayıflamışındırda sen kim biilr bende cok zayıfladım billiyon mu bu bahanele oglimm :82: :82:
ama ben çalışıyorumm işteyim sen koysan nolur lan
ölürsün demi

ahahaa

geliyorumm hangi discoyaa

Kopmalı olsun

ben sana göstercem kopmalıyı allam yareppim gel gellllll
Girin o discoya da çıkmayın birdaha emi.. Bıktım sizden..

hep bu eylül yüzünden hep hep bıktık ondan

Hem kıyamam diyor , hem zayıflamışındır diyor beni hasta hasta yoruyor..
Bi şarkı vardı..
Benim adım no.1 yüzüme bak beni hasta yap hadi kadın kalk bana pasta yap ! tarzında bi şarkıydı..
Bugun o şarkı benden sana gelsin dinle bol bol..

Yok zayıflamadım , aynı sabıt 56 53 gidip geliyoruz.. ..

vayy seniii cerrahpaşaaa

geldim ya işteeee

ahaha bi gidelim de rahatlayalım dimi

evet sonra söz kesilecek nasipse yok daha olmadı sözümüz söz diyemedik henüz

niye unutuyosun

Valla siz mi rahatlarsınız ben mi bilemiyorum eylülotam kafam çok yoğun şu aralar o kadar çok kişinin özel hayatı var ki kafamda herkesin ki birbirine girmiş durumda..

Valla siz mi rahatlarsınız ben mi bilemiyorum eylülotam kafam çok yoğun şu aralar o kadar çok kişinin özel hayatı var ki kafamda herkesin ki birbirine girmiş durumda..

ahahah aynenn

doğrudur canımm hepsi biribirine giriyor unutuyo insann , ben sana hatırlatırım kendimi :82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…