- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #26.201
Bende ufak gösteriyorumKimse üniversiteli demez bana :26: Eylulle eda gördüler bilirler :18:
Kızlarrr şu düğün pastalarına bakınn :123::123::123::123:
Eki Görüntüle 969437
Eki Görüntüle 969434
Eki Görüntüle 969435
Eki Görüntüle 969436
Eki Görüntüle 969438 yerimm bunu
Kızlarrr şu düğün pastalarına bakınn :123::123::123::123:
Eki Görüntüle 969437
Eki Görüntüle 969434
Eki Görüntüle 969435
Eki Görüntüle 969436
Eki Görüntüle 969438 yerimm bunu
Kızlar size kötü haberim var
Lady krep yapmaya gitti, yandık ki ne yandık...
Senin neyine lan krep yapmak nihahaha
şaka yaptıgını söyle
Şaka yapıyorsam Ladynin yaptığı kreplere benzeyeyimmmmm
Bak gelince görürsün fotografını atacak bana ama çaktırmayın belli etmeyin kötü olsa bile iyi yapmış diyin
hahahaha
Şuan ben özelden gazı veriyorum yaparsın edersin diye..
Yıllar sonra kız mutfağa girdi , evi yakmazsa iyi
Krep olur şirep
Lady'den aldığım haberlere göre..
Şuan benim yüzümden elini yakmış kız hahaahahah
Ben de agnostik olduğum için almışımBen iade etmedim lucky. Hangi birini eksileyeceğimi bilemedim arkadaşın yorumlarının hepsi birbirinden saçma geldi.
Sevgili ecrinnur, bir daha insanların inançlarını eksileme o butonu oraya beğenmediğin yorumları eksile diye koyuyolar. Benim yazdığım yazı senin beğenine açık değildi çünkü o benim inancım. Ben de senin sünni olduğunu belirttiğin yazıları replesem ne kadar gereksiz olmaz mı.
Kaldı ki senin sünni olman beni asla rahatsız etmez. Hem de hiiiiç. Çünkü biz arkadaş olsaydık eğer ben seni insanlığın için sevmeye çalışırdım. Ama sen ona bile uğraşmazdın sanırım. Müslüman olmadığımı öğrendiğin an üzerime bir çarpı koyar geçerdin heralde.:26:
Kalbini o nefret duygusundan arındırmanı temenni ediyorum. İnsana sevmek yakışır.
Geyik topiğini de böyle bir konuyla meşgul etmek istemezdim kusura bakmayın..
şu yazın için girdim topiğe. konu sahibi lütfen kusura bakmayın. bakınırken gördüm. sadece kaleminize sağlık demek istedim..
bu yapılanın nazilerin kafasından bir farkı yok..
Ben de "deistse nolmuş yahu, Allaha imanı var mı? Var..Önemli olan budur" mesajımdan dolayı eksilenenlerdenim..Eksilenmeye alışkınım da, böyle bişey yüzünden eksilenmek düşündürücü cidden.
İslam dini ota böceğe getirilmedi. İnsanlara getirildi. O yüzden müslümandan önce insan olabilmek ve insanca düşünebilmek önemli.
Jaggo bodoslama dalmadan edemedim ben de
Ben de "deistse nolmuş yahu, Allaha imanı var mı? Var..Önemli olan budur" mesajımdan dolayı eksilenenlerdenim..Eksilenmeye alışkınım da, böyle bişey yüzünden eksilenmek düşündürücü cidden.
İslam dini ota böceğe getirilmedi. İnsanlara getirildi. O yüzden müslümandan önce insan olabilmek ve insanca düşünebilmek önemli.
Jaggo bodoslama dalmadan edemedim ben de
Emredersiniz hanımefendi
çok tatlılarr
aferin adam ol akıllı ol
seninki ne iş le meşgul
Sorun değil medobir beğeni ver affedeyim seni
Hoşgeldin medcim
İstediğin beğeni olsun, yeşil mi kırmızı mı
Hoşbuldum nicocum, naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?