• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hoşbulduk canım benim :38:

ahahahh sus bee :60: :60: ben bekretçiyimde siz nesiniz :60:

Öbür tarafada yazdım topikler bir nezih bir seviyeli canımlar zizimler ççekler böcekler :60: :60: nerede +18 ler ahahah :60: :60:

Ahhaha hadi ya :60: beni az bekleyeymişlerya

Ohoooo sen yokken neler oldu neler
Çok şey kaçırdın lexim
ama özledim seniiiiiiiiii:17:

naber ?

Hoşbulduk canım benim :38:

ahahahh sus bee :60: :60: ben bekretçiyimde siz nesiniz :60:

Öbür tarafada yazdım topikler bir nezih bir seviyeli canımlar zizimler ççekler böcekler :60: :60: nerede +18 ler ahahah :60: :60:

Ahhaha hadi ya :60: beni az bekleyeymişlerya
sti sen yokken bdv de küfürler havada uçuştu :52:
ama ne küfür öyle senin benim ettiğim küfürlerden değil :60::60:

Ohoooo sen yokken neler oldu neler
Çok şey kaçırdın lexim
ama özledim seniiiiiiiiii:17:

naber ?

Bende çok özledim ya :16: Sohbet etmeyi gülmeyi konuşmayı burada :16:

Ama insanın evi gibisi yok.Kalabalığa hiç alışkın değilim hele çocuklu eve 3-4 tane çocuk evde bi oyana bir buyana allahım,gelen giden hiç bitmez :37: neyse bitti artık sessiz ve sakin evimdeyim.Ben yalnızlık insanıyım:31:

Lakap takmışlar sana canım eyvah eyvah :18::18: :1:

Sorma ayol bekretçi ne :60: :60: güzel bi şey olsa gam yemicem :60:

sti sen yokken bdv de küfürler havada uçuştu :52:
ama ne küfür öyle senin benim ettiğim küfürlerden değil :60::60:

Hadi yaa ya ne oldu o öyle varmı linki.Ne küfrü görüyormusun ne eğlenceler kaçırmışım şu 5 günde :9::9::9:

Ama insanın evi gibisi yok.Kalabalığa hiç alışkın değilim hele çocuklu eve 3-4 tane çocuk evde bi oyana bir buyana allahım,gelen giden hiç bitmez :37: neyse bitti artık sessiz ve sakin evimdeyim.Ben yalnızlık insanıyım:31:

Hadi yaa ya ne oldu o öyle varmı linki.Ne küfrü görüyormusun ne eğlenceler kaçırmışım şu 5 günde :9::9::9:

biz aynı gün o konudan konusurken mune geldi ve konuyu sildi :27:

Ne bitmesi kızım , sen evlendiğinde 5 tane çozuk yaparsın . O zaman nasıl çekeceksin gürültüyü..:52::52::52:

Bekret bekçisi gibi tövbe ya :60::60::60::60::60::60:

:60: :60: dile düşmeye gör işte.
Adın çıkar 9 a inmez 8 e :60:

biz aynı gün o konudan konusurken mune geldi ve konuyu sildi :27:
Haddi be ana teması neydi olayın :9:

Ne bitmesi kızım , sen evlendiğinde 5 tane çozuk yaparsın . O zaman nasıl çekeceksin gürültüyü..:52::52::52:

Kızım dosmusun düşmanmı :60: :60: dur gözünü seveyim hiç o kafada değilim şuan.Yotgunluktan dökülüyorum :60:
26 yaşında insanım ben fazla bana bu hız örgü örecem ben :27::27:

ginam krep yapmışsın
resim isteriz yaptım demekle olmaz :27::27:

Back
X