• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Jusssttt nereye gidiyorsun?
Niye daha az görcekmişiz ?
Kafa göz dağıtırım bak şimdi hiiiiaaaaaa hiiiii :41:

İşte bu yaa biride arkamda biride benimle :38::38::38: canım benim :16:

Nereye gidiyorsun ki sen :5::5::5:

ahaha açmam açmam ki bananeeee açmammm :27::27::27: custt parayı böylemi vuracağmış :52::52::52::52: fifti fifti yapak ben ona bekret bulim o baksın ahahah:52::52::52::52: lan ticaret kafası var bende:52::52::52:

Hiç :63:

perşembe izmire cuma bursaya gidiyoruz gerçi otelde internet olur kız :52: arada girerim doğru ya :52:

kociş seminerdeyken sizle takılırz hafta sonu :ssz:

kendi ne "kişiliksiz":51:

Buna katılıyorum işte insan ancak bu kadar kendi ile tezad bi duruma düşer hem bizim seviyemizi beğnemiyor hem kendi mağmalarda hem benim işimi güzümü karıştırıyor hergele :22::22:

perşembe izmire cuma bursaya gidiyoruz gerçi otelde internet olur kız :52: arada girerim doğru ya :52:

kociş seminerdeyken sizle takılırz hafta sonu :ssz:

Vayyyy cust hayat sana güzel yaa ohh valla gez canım Türkiyemin 4 bir yanını :52:

:1::1:

Hep destek tam destek :72: :27::27::27:

Yafrum benim :29::29::29::29::29:

Buna katılıyorum işte insan ancak bu kadar kendi ile tezad bi duruma düşer hem bizim seviyemizi beğnemiyor hem kendi mağmalarda hem benim işimi güzümü karıştırıyor hergele :22::22:

Vayyyy cust hayat sana güzel yaa ohh valla gez canım Türkiyemin 4 bir yanını :52:

sti sen ona pombik diyeni okudun mu :52::52:
hiçbirimizin yazdıgı zoruna gitmedi bir pombiğe kızdı:52::52:

işte hırs denilen şey ne kaaaa kötü bişi bir kere daha görmüş olduk. öfkeyle oturan zararla kalkar hesabı

Sadece sol yanı kız :60:

sen ne yapıcan :27:

Back
X