• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Napalım kuzum, dez avatajım sadece iki katlı olması. Resimlerini falan gördüm aslında, hoşuma da gitti ama istediğim daireydi :19:

Zeynom eskisi kadar online olmuyorsun, geçen topiğe bir bakayım dedim. Seninkiyle tartışmalarınız olduğunu gördüm.
Halledebildiniz mi canım ?

Nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları..

Düğün istanbulda olacaksa bana davetiye ayır kuzum matias ile kesin geleceğiz..:ssz:

Zeynom eskisi kadar online olmuyorsun, geçen topiğe bir bakayım dedim. Seninkiyle tartışmalarınız olduğunu gördüm.
Halledebildiniz mi canım ?

Nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları..

Düğün istanbulda olacaksa bana davetiye ayır kuzum matias ile kesin geleceğiz..:ssz:

jagger nasılsın :3:

tabiki ben varım :17::17:

iyiyim canım sen nasılsın burda da rüzgarlı ama açık :72:

Bende iyi sayılırım gece çok üşüdüm .Üstüme ince giyinmişim herhalde.Uyurken biraz deli uyuyorum.
Üstümü mü örteceğim uyumaya mı devam edeceğim sapıttım vallahi..

Ay burda kaç haftadır hava çok güzeldi.Yine içimi daraltan hava modu geri geldi..:63:
Yağmuru seviyorum ama yaz yağmurunu :52:

sen neler yaptın canım ?

Bende iyi sayılırım gece çok üşüdüm .Üstüme ince giyinmişim herhalde.Uyurken biraz deli uyuyorum.
Üstümü mü örteceğim uyumaya mı devam edeceğim sapıttım vallahi..

Ay burda kaç haftadır hava çok güzeldi.Yine içimi daraltan hava modu geri geldi..:63:
Yağmuru seviyorum ama yaz yağmurunu :52:

sen neler yaptın canım ?

evet geceeleri soğuk oluyor yaa , kalın giyinseydın ya ...

hadi yaa burda da yağmur yağamıyor bir türlü kuraklık kapıda , bende sevmem yağmuru kar severim :9::9:

napıyım bende aynı şekill işe geldim öyle içimde anlamsız bir huzur varrr :32::32:

evet geceeleri soğuk oluyor yaa , kalın giyinseydın ya ...

hadi yaa burda da yağmur yağamıyor bir türlü kuraklık kapıda , bende sevmem yağmuru kar severim :9::9:

napıyım bende aynı şekill işe geldim öyle içimde anlamsız bir huzur varrr :32::32:

Dün gecede terlemiştim . Bende bu gece ince giyineyim dedim.
Ama terlememin sebebi hastalığımdanmış . Ama şimdi iyiyim.
Bak vur kafama tosun gibiyim be:52:

Ayrıca dün resminizi gördüm birbirinize çok yakışıyorsunuz maşallah..:nazar: Üzmesin deli oğlan..
ayy sağol kuzumm inşallahhh , allah ayırmasın bizi de sizi dee :nazar::nazar:
onuda bu hafta veririm ya acelesi yok :9::9::9:

benim uzun zamandır netim yoktu kuzum evde gerçi hala da yokta çalıştığım yerden giriyorum gündüzleri :37:

kızzzzzzzzzz
52kv7.gif

Back
X