• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben iş yaparken veya mutfakta sana yardım ederken 'şuna bak bir şeyi beceremiyor bakışı '' atarsan
Yemin ediyorum o kepçelerle çat çat vururum sana ! :52::52::52:

Hele evi süpürürken , evi süpüremiyor dersen o süpürgeyle seni çekerimmmmmmm :30::30::30::30:

Ben o kadar küçük değilim çekemezsin süpürge tıkanır:52:
Yok ben asla birşey demem bakış bile atmam tarzım değil:9:Biri yemek yaparken her zaman karşımdaki ustadır benim:23:Herşeyi unuturum:52:

Ben o kadar küçük değilim çekemezsin süpürge tıkanır:52:
Yok ben asla birşey demem bakış bile atmam tarzım değil:9:Biri yemek yaparken her zaman karşımdaki ustadır benim:23:Herşeyi unuturum:52:

Tabi tabi ... :19: Az önceki yorumunu gördükten sonra o bakışı atsan ne olur atmasan nolurr..

Üç çocuk anası olmana rağmen taş gibisin taş !

Aus la siz taş gibisiniz taş ! :17::17::17:

Sağol canım:38:
Seviyorum seni takılıyorum herkese takılmam :9::9:

Biliyorum ablacım bende seni çok seviyorumm

Unutma , buralara ilk geldiğimde ilk seni eklemiştim arkadaş listeme..

İlk arkadaşımsın abla ! :17::17::17::17:

Bak biz lady ile yemek tarifleri defteri yaptık ablacım..

Börekler çörekler kahvaltılıklar falan..
Ben epey bir yazdım , senin tariflerini de bakıcam..

Ama siz tarifleri ustalara özel yazıyorsunuz herhalde..

hani kaç dakika pişiricez ne kadar bekleticez tepsiyi nasıl yağlıycaz falan benim gibi anlamayan için biraz daha detaylı yazsanız :52::52::52::52:

aa niye öyle diyorsun çok merak ederim ben ama :9::32::32::32::32::32: koyacağım birazdan resım :51:
Jagger anlatsın:9:
Biliyorum ablacım bende seni çok seviyorumm

Unutma , buralara ilk geldiğimde ilk seni eklemiştim arkadaş listeme..

İlk arkadaşımsın abla ! :17::17::17::17:

Bak biz lady ile yemek tarifleri defteri yaptık ablacım..

Börekler çörekler kahvaltılıklar falan..
Ben epey bir yazdım , senin tariflerini de bakıcam..

Ama siz tarifleri ustalara özel yazıyorsunuz herhalde..

hani kaç dakika pişiricez ne kadar bekleticez tepsiyi nasıl yağlıycaz falan benim gibi anlamayan için biraz daha detaylı yazsanız :52::52::52::52:
Canım bilmez miyim:48:
Çok iyi yapıyorsunuz:29:Ama tarifler ara ara deneyerek daha çok şey öğrenirsiniz tecrübe her zaman önemlidir:29:Yaptıkça denedikçe daha güzel farklı tarifler çıkar ortaya:31:
Canım evet o kadar detay eklemiyoruz ama ben genelde yapım aşaması ile resimleri ekliyorum:31:Birde herkesin ölçüsü,fırın ayarı,ocak ısısı farklı olabiliyor:9:Benim 10 dakikada pişirdiğim yemeği sen 5 dakikada pişirebilirsin mesela ondan detay vermek zor olabiliyor:34:

Back
X