• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay ben kimleri görüyorum kimleri.. (= Dedikodu yaptığım arkadaşım gelmiş ..:33:
Hoşgeldin canım , napıyorsun :ssz:

İİİvet geldim bendeee :1: Hoşbulduk fıstık, napıyım valla gece gece karnım acıktı bişeyler falan yedim anca yiyorum zaten :56: :1:

Ya ben filmin ilk birinci dakikasına şöyle bir bakayım dedim, baktım irkildim korkudan..
Sonra izlemeliyim dedim
Sonra konular ilerledikçe şaşıra şaşıra bir kaldım ki sorma :52:

Normalde ben çok korkağım izlerim çok severim sonra evin içinde gezinemem bi daha bütün ışıkları yaka yaka giderim :9:

Normalde ben çok korkağım izlerim çok severim sonra evin içinde gezinemem bi daha bütün ışıkları yaka yaka giderim :9:

Ben valla ışıkları kapattım. Oturdum izledimmmm
Merak etmeyin altıma kaçırmadım :52::52::52:
Kardeşlerin arasında geçen bir sahne vardı tutamadım kendimi ağladım..:14:

hımmmbı düşünelim o zaman:51:

Düşün tolişim düşün..
Şu forumdan biri için isim vermeden yorum yap kısmına ne zaman bir şey yazsam herkes kime yazıyorsun diye mesaj atıyor yahu :52:
İsmini vermek istesem , isim vererek yorum yap topiğine gider yazardım dimi.. :63:

Ben valla ışıkları kapattım. Oturdum izledimmmm
Merak etmeyin altıma kaçırmadım :52::52::52:
Kardeşlerin arasında geçen bir sahne vardı tutamadım kendimi ağladım..:14:

Çok merak ettim bak bende şimdi :))
Supernaturali izliyorum genelde geceleri çok izlemekte istemiyorum hemen bitecek diye 7. sezona geldim :1:

Düşün tolişim düşün..
Şu forumdan biri için isim vermeden yorum yap kısmına ne zaman bir şey yazsam herkes kime yazıyorsun diye mesaj atıyor yahu :52:
İsmini vermek istesem , isim vererek yorum yap topiğine gider yazardım dimi.. :63:

kızam sende az bellı et kıme yazdıgını ben bıle anlamıyorum ya:27:

Çok merak ettim bak bende şimdi :))
Supernaturali izliyorum genelde geceleri çok izlemekte istemiyorum hemen bitecek diye 7. sezona geldim :1:

O diziyi çok duydum ama ben yabancı dizilerden

Yürüyen Ölüleri
Game of thoresu
virde vampir günlüklerini izliyorum onlarda bana yetio :52:

Back
X