• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sen orjinal kaldın da ne oldu ha :52::52::52::52:
90 pointim var kank:ssz::ssz:
yok yeaa o da nerden çıktı sen sivaslımısın yoogsa:52::52::52:
bdv de bugün ekşın yok mu genel de bu saatlerde meydana geliyo herşey:ssz::ssz::ssz::ssz::52::52:
bugun ekşın yok bugun uslu cocuklarız bırazdan çiçek olucaz:16:
Ben pataklamiceeeem, kapının önüne de goymeeeeyceeem. Koynumda uyutcaaam sarmalıcam, ballarla beslicem... :38:

Ah ah :54:
14 subat gelıyoya hepınızın ayarları bozulmus hepınızın:19:
Ben iki üyelik değilim kızaaaam taaam mı ? :22:

ahahahahhahahahahahha:22:

Ben sen olmazsan naparım kızım dikkat et banlanıp durma artık !
Harbiden 14 şubata bir şey kalmadı..

Napıyorsun canım keremle ? sete mi gideceksiniz hahahahah:52::52::52::52::52:

Senin sevgilin olan adam yeminle yaşadı..
Hayatının merkezine bir koyarsın , koyuş o koyuş..:52::52::52:

Baksana iltifatlara sanarsın Brad Pitt ' gibi bir adamla birlikte :52::52::52::52:

işte hayatımın merkezıne koycam ondan sonra yallahh osmanlı tokadı pata küteeee:ssz: ama keremde kerem yanı çokokerem:52::52::52:

gelmiştim yeni üyeyken ama sonra izinizi kaybettidim yaa :60: :60: :60:
birdahada gelemedim:27::27::27:

Hahahahahh kaybettin demek kıyamam sana :9::9:
Orda ne muhabbetler dönerdi yaaa zaten o topikten sonra bu kadar uzun konuştuğum ikinci topik bu oldu :)

24 yaşında kocamaaaaaaaaaaan dana kadar kızım. Bir kerecik sevgililer gününde sevgilim olmadı yaaa ... Kesin Valentine'nin laneti yani bu üstümdeki. Pis suyun üstünden mi atladım, ayna mı kırdım bilmiyorum :47:

İlan vercem. En az 1.80 , sarışın olmazsa tercih sebebi, yetiştirilmek üzere sevgili arıyorum diye :52:

24 yaşında kocamaaaaaaaaaaan dana kadar kızım. Bir kerecik sevgililer gününde sevgilim olmadı yaaa ... Kesin Valentine'nin laneti yani bu üstümdeki. Pis suyun üstünden mi atladım, ayna mı kırdım bilmiyorum :47:

İlan vercem. En az 1.80 , sarışın olmazsa tercih sebebi, yetiştirilmek üzere sevgili arıyorum diye :52:

Şubatın başlarında koca aramaya başla sorc , tolin öyle yapıyo hahaha:52::52::52:

Hahahahahh kaybettin demek kıyamam sana :9::9:
Orda ne muhabbetler dönerdi yaaa zaten o topikten sonra bu kadar uzun konuştuğum ikinci topik bu oldu :)

biliyomm yaa berceste olayı vardı herhalde o olayla patladı gitti zatennn:52: meşhur oldun ünlü oldunn kız sende:1::1::1::1:
hadi ya ben burda seni yeni görüyorum ammma:17:

Ben sen olmazsan naparım kızım dikkat et banlanıp durma artık !
Harbiden 14 şubata bir şey kalmadı..

Napıyorsun canım keremle ? sete mi gideceksiniz hahahahah:52::52::52::52::52:
napcamızı soylerdım ama yaşı kucuk arkıdışler var aramızda conemmmmmm:30::30::52::52::52:
ne çiçek olur bizdende:52::52::52:
devedikenı olur bebısım:ssz::ssz:

stoklarda kalmamış kanka haftaya gelcekmiş:1::1::1:

Back
X