İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İyi bebeğim özledim seni eda ist geçmiş yine kaçakları oynuyor

sorma o şerefe bir kere ben de nail olmuştum

Mesajı gündüz göndermişim gece ban yediğim icin gece acılmasını bekliyorum haksızlık bence
ay hiç sorma bende yırttım sanıyodum 1 hafta ban yidim mune kuyruğumdan yakaladı beni

buarada bebiş hayırlı olsun canım

Beni de yakalıyo hep

Saol cnm Allah razı olsun

bu mune sağolsun 1 haftaa sonra bile karşı tarafın istegine göre banlıyor

Yok ya yapmaz müdürüm öyle sey.

Bırakamıyosun dmi öyle bi yerde bitiriyolar ki ben sabah 7lerde yattığımı blirim öyle bi yerde bitiyodu ki gelde uyu

Hep bu bölüm son diye diye saati 6 ediyodum bnmki fena fırçalıyodu beni

Hhaha 1 izleidm yok ya dedim sarmayacak beni birde bende devam sorunu vardır bir şeyi devam ettiremem 2 oldu 3 de tamam bugünlük dedim 4 ve 5 artık boynum dur diyor yoksa izlicem belki izlerim yine ay bilemedim deanım aşkım benim ne o yaa daşş daşş

sağol canım benim bende fena özledim depresyona girdim htta benimkine dedimki kk ya para teklif et beni alsınlar banane diye güldü bana hep

İyi bebeğim özledim seni eda ist geçmiş yine kaçakları oynuyor

Evet kaçtı o

Bende buralarda sürünüyorum be persom napiim

Şimdi baktım da 1. bölüme çocuklarmış ikisi de son bölümlerde daha fena karizmalar yaaa

Sarkma hemen dean'e

Hahahaha buda iyiydi
Kadın konularından pek anlamıyorum reelde kadınlarla pek anlaşamadığımdan sen öğret bana elmikimmm

Bosver cnm anlama zaten, anlamaya calıstıkca insanın cinlerini evereste tırmandırıyolar zaten :S
elmayra kaç haftalık bebeğin tebrik ederim

Saol vaveylacımmm sanırım 6 haftalık oldu cekirdek kalem ucu

Mesajı gündüz göndermişim gece ban yediğim icin gece acılmasını bekliyorum haksızlık bence

Beni de yakalıyo hep

Saol cnm Allah razı olsun

Yok ya yapmaz müdürüm öyle sey.

hahaha aynen.
sen bilirsin ya ceza panı 150 olunca şutlanıyor muyuz:18: ona göre ban yiyelim bari
buna gecen bayagı kafa yorduk bulamadık

Beni kovdun diye lanetli topik oldu
kızım senı kovdum dıye bu topık olsa olsa zem zem suyuyla yıkanmıs topık olur la
tolin; çeksene elini kırcan mı belimi :)
ben degıl bebıs kırcak senın belını

tolin bu gece uyuyamazsın bebişim isim vermeden topiği kapandı
he ya offff nerden ogrencez sımdı bız son gelişmeleri
ben yoktum ondan hadi geldim gel uğraş benle
senı özleyecim kırk yıl düsünsem aklıma gelmezdi bibi hosgeldın

sağol canım benim bende fena özledim depresyona girdim htta benimkine dedimki kk ya para teklif et beni alsınlar banane diye güldü bana hep

Dalga mı geçti kocişin senle kıyamam dövelim mi

Bosver cnm anlama zaten, anlamaya calıstıkca insanın cinlerini evereste tırmandırıyolar zaten :S

Saol vaveylacımmm sanırım 6 haftalık oldu cekirdek kalem ucu

elmikmikk napoon

Evet kaçtı o

Bende buralarda sürünüyorum be persom napiim

Şimdi baktım da 1. bölüme çocuklarmış ikisi de son bölümlerde daha fena karizmalar yaaa

Sarkma hemen dean'e

İlk bölümler 2005 de çekilmiş.Aradan 9 yıl geçmiş.Ayyyy çok merak ettim olgun deanı sarmak mı şapur şupur öperim ben onu hayalaeti olayım bulsun beni

Son düzenleme:

O ne ya altta birisi var kas hayvanı bakıyo gülüyo bi de

ben öyle alışkanlık yaparım işte nasıl canlandı topik be heheyyytt

kendi kendime niye şapim daha zevkli yolları varken ahaha
topiğin libidosunu yükseltiyorsun sti
kız senden öğrenmicez kimden öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…