• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Uçmuşken tam uçarım diyorsun :52::52::52::52:

peçeteden bekret gider mi diye şüpheleniliyor hemşireden doktor oluyorsa benden de astronot olur kuzzuu sende aslında aileden sorumlu milletvekilisin haberin yok:60::60:

bencede tırsmalısın :27::27::27::27:

ben çok affedici bir insanım :60::60: tırssam bile herşey senin için açtım mıçımı bas iğneyii kurtul:52:

peçeteden bekret gider mi diye şüpheleniliyor hemşireden doktor oluyorsa benden de astronot olur kuzzuu sende aslında aileden sorumlu milletvekilisin haberin yok:60::60:

ben çok affedici bir insanım :60::60: tırssam bile herşey senin için açtım mıçımı bas iğneyii kurtul:52:

Niden aileden sorumlu millet vekiliyim

hadi bakalım dr olicikmiyim :27::27: sende olmasan nasıl olucaktım sağol :23::23:

Back
X