İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

fanusta alma ginam koku yapıyor ve sürekli suyuyla vs ilgilenmezsen ölürler.
bizim de vardı gecen yıl ama akvaryumda hava filtresi falan almıstık
yoksa ölüyorlarmıs :26:

Hadi ya ama büyük istemiyorm :26:

2 tane falan istiyorm 2 güne bi değiştrmek gerek suyunu falan dmi :26:

kızlar özür dilerim benim için belki bu geyik muhabbetten de önemli bi durum için bunu doldurmam lazımdı daha nazik bi cvp yazabilirdinz canınız saolsun

Hadi ya ama büyük istemiyorm :26:

2 tane falan istiyorm 2 güne bi değiştrmek gerek suyunu falan dmi :26:

tatlım evet ama balıkların suyunu sürekli değiştirmek iyi değil alışmaları gerekiyor
ama fanusta pislendiği için mecbur değişmek lazım
o zaman da yazık oluyor hayvanlara yine sor petshopa ama:26:

kızlar özür dilerim benim için belki bu geyik muhabbetten de önemli bi durum için bunu doldurmam lazımdı daha nazik bi cvp yazabilirdinz canınız saolsun

tamam da illa burada mı doldurman gerekiyor
sana dedik bunun için özel topikler var diye hala yazmaya devam ettin.

bu kibleme nedir bilmiyorum. cok yeniyim. ancak saçma bışey yaptığımı yazmıştım. ve bende rahatsızdım bu durumdan ancak 25 msj hakkımı doldurmam gerekiyordu. bende sinir olarak yaptım üzülerek. ama siz kibliyorum la bilerek naptınız bi açıklarmısınz

Dedik ama direk geyik sohbete bassaydn orda bile bunu.için topik var en tepede görürdn neden direk buraya daldın ki ?

tamam da illa burada mı doldurman gerekiyor
sana dedik bunun için özel topikler var diye hala yazmaya devam ettin.

okumadım okuduktan sonrada kestim zaten. dediğim gibi yeniyim bilseydim özel topik olduğunu yada linkini niye yapayım. benm için önemli bi durum olmasa bu saattte bu saçma yazıları niye yazayım

Kötü İçerik Bildir demek yani uygun olmayan şey incelerler belkide uzaklaştırma alıcaksın yeri burası olmadığı için

okumadım okuduktan sonrada kestim zaten. dediğim gibi yeniyim bilseydim özel topik olduğunu yada linkini niye yapayım. benm için önemli bi durum olmasa bu saattte bu saçma yazıları niye yazayım

ya tamam her neyse bu geyik bölümünde mesaj doldurmak için diye baslayan topik var oraya gir yaz doldur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…