- 20 Ocak 2010
- 50.212
- 199.783
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #29.381
Benmki de balıklara sardı bu sefr gitti bi dünya balk aldı ölüyolarms ama smdi tek tek :26:
Bende alcam fanusta iki balık :)) heves ettm
aynen canım
neyse kızlar yatıyorum ben yarın dizim in akibeti belli oluck hastaneye gidicem
fanusta alma ginam koku yapıyor ve sürekli suyuyla vs ilgilenmezsen ölürler.
bizim de vardı gecen yıl ama akvaryumda hava filtresi falan almıstık
yoksa ölüyorlarmıs :26:
16 bu ne saçmalık kkkkkkkkkk
canım fanusta alma yazık onlaramotorsuz balık beslenmez havasız kalıyolar suda çabuk pisleniyor ölüyolar
Ayy hadi inşallah kötü bisi çıkmaz bibim güzel haberlerle gel inşallah iyi geceler
Hadi ya ama büyük istemiyorm :26:
2 tane falan istiyorm 2 güne bi değiştrmek gerek suyunu falan dmi :26:
geçmiş olsun canım iyi geceler
kızlar özür dilerim benim için belki bu geyik muhabbetten de önemli bi durum için bunu doldurmam lazımdı daha nazik bi cvp yazabilirdinz canınız saolsun
tatlım evet ama balıkların suyunu sürekli değiştirmek iyi değil alışmaları gerekiyor
ama fanusta pislendiği için mecbur değişmek lazım
o zaman da yazık oluyor hayvanlarayine sor petshopa ama:26:
Yok kuzum o zaman bi heves uğruna yazk günah
kızlar özür dilerim benim için belki bu geyik muhabbetten de önemli bi durum için bunu doldurmam lazımdı daha nazik bi cvp yazabilirdinz canınız saolsun
tamam da illa burada mı doldurman gerekiyor
sana dedik bunun için özel topikler var diye hala yazmaya devam ettin.
bu kibleme nedir bilmiyorum. cok yeniyim. ancak saçma bışey yaptığımı yazmıştım. ve bende rahatsızdım bu durumdan ancak 25 msj hakkımı doldurmam gerekiyordu. bende sinir olarak yaptım üzülerek. ama siz kibliyorum la bilerek naptınız bi açıklarmısınz
okumadım okuduktan sonrada kestim zaten. dediğim gibi yeniyim bilseydim özel topik olduğunu yada linkini niye yapayım. benm için önemli bi durum olmasa bu saattte bu saçma yazıları niye yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?