- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #29.681
Hayır bir işaret mi sizce ? O tweetini benim göreceğimi biliyor ve o yazının bana ait olduğu da aşırı belli. Ve birkaç ay önce yakınlaşmamız da olmuştu. Yani onun orda paylaşmasının beni umutlandırabileceği de çok net.
Ne bu ya sizce? Çıkamadım içinden
Tamam canim davetsiz i izliycem. Mirrors daha sonra. Bu kez gelmem direk yatarim. Iyi geceler stil, iyi geceler jag.
kesinlikle size birşeyler ima etmeye çalıştığını düşünüyorum
uzun zamandır sizi takip ediyor bence
Senin göreceğini bile bile sana bir mesaj vermek istemiş olabilir.O cümlelerde ne var ne anlatıyor? Mesajın içeriği de önemli.
Tamam canım iyi seyirler
O cümleler umut vaad eden gelecek yılların daha güzel olduğunu söyleyen cümleler. Aşk cümleleri değil. Zaten öylr bir şey o kadar abartmazdı diye düşünüyorum.
Senin kafanı karıştırmak istiyorda olabilir :26: vur kaç yöntemi yani ilgini çekecek ama ilgilenmelyecek sein gitmeni sağlayacak peşinden
Sağolun kızlar...
Leydim ben bile yaptıysam bun sen kesin yaparsın.Aman dikkat mercimeği haşlarken bir yerini yakma
bibiiiii özledim kız seniiii
Hahahaçok güzel çekti ilgimi ama gitmem peşinden
O da biliyo gerçi ama. En azından şöyle bir anlam çıkarabiliriz stillex , beni takip ediyor dimi ?
Kesinlikle takip etmese te ne zamanki yazıyı nereden bilip bulacak demek ki ilgileniyor yaptıklarınla.
Fakat amacını tam anlayamadım tek emin olduğum ilgini çekmeye çalışıyor.Başarmışta
Ben de onu takip ediyordum ama bunun bir karşılığı olduğunu bilmiyordum. Hatta hep merak ediyordum. "Ah sorcha sen ona bakıyosun da o sana bakıyor mu acaba ?" Diyordum. Bu inu öğrenmiş oldum en azından.
Teşekkür ederim stillex . Sağolasın
Superisi de UI olmuş bune arkadaş bugün yaprak dökümümü var :26:
O niye uı olmuşama neden bırakıyorlar bizi
depresyondaymış dersler yüzünden sınav streside fazlaymış bi konu açtıya orda bi iki kişi kötü yorum yapınca üyelik iptali istemiş:26: ama burda kardeşimi vilada sopasıyla dövdüm camı indirmek istedim ders kitaplarını yırttım derse normal öyle yorumların gelmesi
Ne zaman açmış öyle bi konu
Hiç öyle bir kız değildi ya çok ciciydi
bugün açmış canım
Baktım şimdi.Kendi için en doğru kararı vermiş
ama burası alışkanlık yapn biryer nasıl olucaksa üyelik almasada girer durur
Bende onu düşündüm biliyormusun üyeliği banlatsan ne olacak sanki üyeliği olmayan giremiyormu
hee evetbelkide aşağıdan bizi izliyor ziyaretçi olarak
Demin bi fazlalaştı ziyaretçi sayısı zaten
İyi geceler tutuim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?