- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #30.161
tamam canım veririm nezaman istersen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım veririm nezaman istersen![]()
tamam bibim uzandm ben iyi geceler görüşürz
![]()
Ne yaptın bakim![]()
şöyle oldu pazartesi başlayacağım işle ilgili bir belgem eksikmiş
tam o sırada geldi o da
ama ilgilenmedi pek sıkıntımla ben panikledim baya
sağolsun işyerindeki kız ben yarın konuşurum patronla dedi
tabi pazartesiye kadar halledemeyeceğim
ilgilenmeyince sinirlendim kız bile ilgileniyor yazıklar olsun dedim tabi burda hatalıyım fevriyim farkındayım
sakinleşince özür diledim her şey normal derken birden ben bu aşağılamayı nasıl sindiricem bilmiyorum dedi
ben özrümü diledim hatamı kabul ettim sana kalmış dedim
bu ne demek ya falan dedi (burda yalvarmamı bekliyor tabi)
ben de o an kimsenin umrunda değilim sen ilgilenmeliydin dedim buna patladım
dönem dönem onun da işle ilgili parayla ilgili sıkıntılarında bana patladığı olur burdaki kızlar bilir borç mevzusunda baya çektirmişti
stres bu sonuçta olabilir yani
uzatmadım özrünü kabul etmiyorum beni aşağılayamazsın cart curt dedi sen bilirsin dedim
iyi geceler hayatım deyip öptüm öyle uyudu
kendime hayran kaldım valla sakinliğimi korudum yalvarmadım da
kabul etmeyip özrümün turşusunu kuracaksa kendi bilir benim uzatmaya niyetim yok![]()
zaten özür dileyecek birşeyde yapmamışsın ki sen canım o senin sorununla ilgilenmemiş asılkız bile ilgileniyor sen ilgilenmiyosun bile diyemiyorsan işin zor gerçekten
hiç ilgilenme prens galiba seninki
![]()
öyle alıştırmışım maalesef ama artık bunu kırmak durumundayım
yazıklar olsun dememe takmış bunu dedirtecek naptım diyor anlık sinirle söylenebilir dedim
çok şaşırdı ama hiç böyle tepki beklemiyordu normalde aşkım düzelelim lütfen tarzı konuşurdum
öğrenicem bu işi ben de![]()
gerçekten çok nazlıymış bu ne yaa bir lafa okadar takılınırmıbencede tavrını değiştirmelisin senden kaynaklanıyor bencede
![]()
valla farkında değildim huyu böyle sanıyordum ama sağolun gözümü açtınız o konuda iyi ki açmışım konuyu![]()
tamam bibim uzandm ben iyi geceler görüşürz
![]()
iyi geceler canım![]()
erkek üye yakaladım![]()
Nerde yakaladın kızzzz![]()
mune banlamadan burdan yazmıyım özelden atıyorum bak dur
sapık mı nedir gittiğim topice geliyor peşimden bir de arkadaşlık isteği yollamış![]()
Çok akıllılar ya böyleleri varya![]()
bir de oyun bölümünde cevap yazınca arkadaş olarak ekledi direkt aslında keşke kafaya alsaydım ya özel mesaj falan atıp![]()
![]()
Zeka fışkırıyo kendisinden
Lan geldin dalga geçicen tamam ama bu kdar da belli edilmez ki arkadaş![]()
Yaptığı yorumlara bak arkadaş![]()