• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:) şöyleki normalde kalıbını bilmediği almam arkadaşta denediğimin farklı tonunu almıştım:D olmayanalrı da iade. indirimdeyken sezonda 90lık kotları 35e kadar düşmüştü. burda omayan ürünleri öyle alıyorum. ya da alış veriş sielerinden bir kaç bedeni alıyorum olmayanları iade :9:

O iade kısmı bile benim gözümü korkutur uğraşamam diye sipariş vermem :27::27::27:

45-60 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..

Birde en soldakinin tatlı pembe renginden vardı arkadaşım doğum gününde almış bana.
Benim ki izin vermiyordu pembe diye gerçi göz alıcı renk değildi..

Bende gittim bir kız arkadaşıma verdim :52::52::52:

onun fiyatıda 44 lira mı neydi..

doğum günümde bana pembe kot almazsan bilemiyorum artık ne olur :52:

doğum günümde bana pembe kot almazsan bilemiyorum artık ne olur :52:

Doğum gününe gerek yok , şimdi de atabilirim evde bir tane daha pembe kotum var ama sana bol gelebilir..
Eve gideyim resim çeker atarım bedeniyle bakarsın :52::52::52: feda olsun sana ! giymeme izin yok yes yeni duruyorlar etiketleriyle..:52::52:

Doğum gününe gerek yok , şimdi de atabilirim evde bir tane daha pembe kotum var ama sana bol gelebilir..
Eve gideyim resim çeker atarım bedeniyle bakarsın :52::52::52: feda olsun sana ! giymeme izin yok yes yeni duruyorlar etiketleriyle..:52::52:

ah bu izinler yok mu :27:
güzelim elbiselerim topuklularım dolap bekliyor:27:

Sanırım yok :27::27:

Bende de var hatta zongdaki colinsten aldık ama diz yaptı :31:

Güzlmiş bu şimdi farkettim bnm hiç kaprim yok :53:

Biz de ordan aldık , hatta aynı yerden almışız avm den ..

Ben kot giyince hayatta eğilip kalkmam..
Ayakkabımı bile ayakta giyiyorum diz yapar diye gerçi yıkanınca daralıyor kotlar..

Biz de ordan aldık , hatta aynı yerden almışız avm den ..

Ben kot giyince hayatta eğilip kalkmam..
Ayakkabımı bile ayakta giyiyorum diz yapar diye gerçi yıkanınca daralıyor kotlar..

Evet daralıyo gerçi ben kestirmedim paçasını belki ondanda dönüyodur yanları kestiriyim bi ara ama giymiyorum artk fazla simit yapıyo diye :53:

Back
X