İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yolcum yolcusun

Direk 1 haftadadan mı başlar 2 haftadan mı yandın bela okumuşsun resmen öyle yazmasaydın keşke

Allahından bulsun

yolcu neden öyle yazdın ya hu
ceza alacaksın şimdi
yalnız sevgilisinin çocugunu istemediğini nerden anladın? ben bakındım bulamadım öyle yorum:26:

Son düzenleme:
Aradığınız yolcuya artık ulaşılamıyor ... :26:

Evet öyle bi yorum yoktu sevgilim var diyince o istemiyo diye düşündü herhalde :26:

ben yolcuyu haksız buldum kızlar beddua etmeye hakarete varmaya gerek yoktu burada olsa da söylerdim
sonucta sevgilisi istemıyor diye durum yok ki. en azından ben göremedim öyle yorum.
boşa banlandı

Son düzenleme:

ben yolcuyu haksız buldum kızlar beddua etmeye hakarete varmaya gerek yoktu burada olsa da söylerdim
sonucta sevgilisi istemıyor diye durum yok ki. en azından ben göremedim öyle yorum.

Ben konuyu bile doğru dürüst bilmiyorum renginam. :26::26:
Belki bi sinirle yazıvermiştir :26:

Ben konuyu bile doğru dürüst bilmiyorum renginam. :26::26:
Belki bi sinirle yazıvermiştir :26:

aynen sinirle yazmıs zaten
neyse umarım cabuk döner.
ben de cogu zaman tutamıyorum kendimi ama işte dünyada ne olacagı belli olmuyor
kınamak yerine gecer diye cok korkarım genelde de.:26:

Bende çook çook korkarım ginam kul hakkı kınamak başıma gelir diye Allahım korusun istemeden de kınayabliyoruz bazen

Sonuçta burası sanal ortam. Senin yazdığın öneriyi uygulayacağım der, uygulamaz. Bilemezsin. Kimseyi de ilgilendirmez.
3 Maymunu oynayacaksın bazı olaylarda.. "Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum." Susup oturacaksın.

aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…