- 20 Ocak 2010
- 50.292
- 200.394
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #31.101
Aynennn çok girermiş pro olunca![]()
yazık bilmiyoki pro olmadanda istediğin kadar girip takılabiliyorsun kk da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennn çok girermiş pro olunca![]()
yazık bilmiyoki pro olmadanda istediğin kadar girip takılabiliyorsun kk da![]()
![]()
yaa ne gıcık sen 2013 kayıtlısın 15bin msjın var benim 2010 3bin![]()
Allah bana bi çene vermiş bibimmmmm
Sadece bdvde takılırsın olmaz buldğun her yere yazıcan![]()
Tamam kuzum alıcam bi de dudak balımı alıyım bunu yerm falan
Ne yazıyo ki
deliii
Edit:Allah kahretmesin görmedim onu yokediyim hemen![]()
öyle olacak artık ablam yaBen aldığımda posta havalesi yapılıyorduNeyse kredi kartın olunca alırsın artık
![]()
yokmu sevdiceğinin onunkiyle al işte![]()
ama ben normaldede pek konuşkan bi insan değilim ondanmıki aceba![]()
biliyor da ne bilim işte istemiyoryazık bilmiyoki pro olmadanda istediğin kadar girip takılabiliyorsun kk da![]()
![]()
öyle olacak artık ablam ya
bibim var da elinden gelse uı yaptıracak beni bırak proyu![]()
Napıyosan kkda sanki![]()
ya aslında hep derslerimle alakalı olarak istemiyordu
zamanında hiç çalışmazdım kkya girerdim o da netten dolayı çalışmıyorsun diyordu
derken kkyı da istemedi girmezsen çalışırsın cok oyalıyor orası diye![]()
Ama burayla alakası yok ki ginam senin çalışamamanın onu ayırt edemedi sanırım aksine burası iyi geliyo sanırım sana![]()
Hiçte öyle durmuyo kız çok cana yakın bıcır bıcır konuşan bi tip canlandı seni görünce gözümde![]()
biliyor da ne bilim işte istemiyor
aslında kkya ait hiçbir şeyim olmasını istemiyor üyeliğimin bile![]()
yok çok cana yakımında öyle lambur lumbur konuşmam kısa ve öz benim kocişde konuşur konuşmasa şarkı söyler şarkı sölemese ıslık çalar bişeler yapar işte
kk ya bu kinini anlamış değilim gerçektenne istiyolar kimseyle konuşmayalım evde öyle boş boş bişey yapmadan hayatımız geçirelim mi zaten önemli işimiz olsa onu bırakıp kkda takılmıyoruz heralde
![]()
zamanında gercekten cok oyalanırdım saatin nasıl gectiğini bilmezdim ginam
o zamanlar haklıydı
ama şimdi öyle değil. şimdi kafamı dagıtmak için giriyorum ama o eskideki gibi sanıyor.![]()
yok çok cana yakımında öyle lambur lumbur konuşmam kısa ve öz benim kocişde konuşur konuşmasa şarkı söyler şarkı sölemese ıslık çalar bişeler yapar işte
kk ya bu kinini anlamış değilim gerçektenne istiyolar kimseyle konuşmayalım evde öyle boş boş bişey yapmadan hayatımız geçirelim mi zaten önemli işimiz olsa onu bırakıp kkda takılmıyoruz heralde
![]()
Doğrudur ginam tabiki
Anlat ama öyle değil diye
Aynen bibim biraz önyargılılar bu konuda kadın kadına bile olsak konuşmayalm ne anlıyosun tanımadığın insanlarla knuşmaktan oluyo
Senin kocişin ağzı durmuyo hiç anlaşılan![]()
kızlar beyonce un yeni klibine bakın hele napmış bu hatun kişisiveya napmaya çalışıyor
[video=youtube;pZ12_E5R3qc]https://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc[/video]
kızlar beyonce un yeni klibine bakın hele napmış bu hatun kişisiveya napmaya çalışıyor
[video=youtube;pZ12_E5R3qc]https://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc[/video]
klipten cok başka şeye benziyor![]()