• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Napıyosan kkda sanki :19::19:

ya aslında hep derslerimle alakalı olarak istemiyordu
zamanında hiç çalışmazdım kkya girerdim o da netten dolayı çalışmıyorsun diyordu
derken kkyı da istemedi girmezsen çalışırsın cok oyalıyor orası diye:6:

ya aslında hep derslerimle alakalı olarak istemiyordu
zamanında hiç çalışmazdım kkya girerdim o da netten dolayı çalışmıyorsun diyordu
derken kkyı da istemedi girmezsen çalışırsın cok oyalıyor orası diye:6:

Ama burayla alakası yok ki ginam senin çalışamamanın onu ayırt edemedi sanırım aksine burası iyi geliyo sanırım sana :31:

Ama burayla alakası yok ki ginam senin çalışamamanın onu ayırt edemedi sanırım aksine burası iyi geliyo sanırım sana :31:

zamanında gercekten cok oyalanırdım saatin nasıl gectiğini bilmezdim ginam
o zamanlar haklıydı
ama şimdi öyle değil. şimdi kafamı dagıtmak için giriyorum ama o eskideki gibi sanıyor.:ssz:

Son düzenleme:
Hiçte öyle durmuyo kız çok cana yakın bıcır bıcır konuşan bi tip canlandı seni görünce gözümde :30:

yok çok cana yakımında öyle lambur lumbur konuşmam kısa ve öz benim kocişde konuşur konuşmasa şarkı söyler şarkı sölemese ıslık çalar bişeler yapar işte :60:

biliyor da ne bilim işte istemiyor :6:
aslında kkya ait hiçbir şeyim olmasını istemiyor üyeliğimin bile:27:

kk ya bu kinini anlamış değilim gerçekten :19: ne istiyolar kimseyle konuşmayalım evde öyle boş boş bişey yapmadan hayatımız geçirelim mi zaten önemli işimiz olsa onu bırakıp kkda takılmıyoruz heralde :47:

yok çok cana yakımında öyle lambur lumbur konuşmam kısa ve öz benim kocişde konuşur konuşmasa şarkı söyler şarkı sölemese ıslık çalar bişeler yapar işte :60:

kk ya bu kinini anlamış değilim gerçekten :19: ne istiyolar kimseyle konuşmayalım evde öyle boş boş bişey yapmadan hayatımız geçirelim mi zaten önemli işimiz olsa onu bırakıp kkda takılmıyoruz heralde :47:

işte ortamı bilse öyle demez bibim. hep dert konusuyoruz sanıyor. bazen kv kp konularını söylerdim ona bizde ilerde böyle olmayız dimi diyerekten:27: belki de kini ta oraya dayanıyor ne bilim:9:

zamanında gercekten cok oyalanırdım saatin nasıl gectiğini bilmezdim ginam
o zamanlar haklıydı
ama şimdi öyle değil. şimdi kafamı dagıtmak için giriyorum ama o eskideki gibi sanıyor.:ssz:

Doğrudur ginam tabiki :31:

Anlat ama öyle değil diye

Aynen bibim biraz önyargılılar bu konuda kadın kadına bile olsak konuşmayalm ne anlıyosun tanımadığın insanlarla knuşmaktan oluyo :19:

Senin kocişin ağzı durmuyo hiç anlaşılan :9::9:

Doğrudur ginam tabiki :31:

Anlat ama öyle değil diye

Aynen bibim biraz önyargılılar bu konuda kadın kadına bile olsak konuşmayalm ne anlıyosun tanımadığın insanlarla knuşmaktan oluyo :19:

Senin kocişin ağzı durmuyo hiç anlaşılan :9::9:

şimdi eskisi kadar değil ama bıcır bıcırdır kocişim :69:

kızlar beyonce un yeni klibine bakın hele napmış bu hatun kişisi :23::23::23: veya napmaya çalışıyor :27::27:

[video=youtube;pZ12_E5R3qc]https://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc[/video]

Back
X