• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evlenince ne olicik :27::27:

Bekarım ama iki ayrı evin temizliğinide ben yapıyorum :14: Yemek temizlik :60: ay böyle yazınca kendimi nerelerden atanacağımı şaşırdım.
Annem çalışıyor benimya tüm işler bende :19::19:

Ama nasıl yapıyorum :60: akşama kadar yediğim kaplar kıçımın dibinde yatak yorgan bir yerde :60: çıkardığım pijama totomdan çıktığı gibi yerde ( kendimi çok deşifre ettim neyse :27:) akşam bizimkiler gelmeye yakın bi başlıyorum ev pırıl pırıl :27::27:

Tammmammm :23::23::23:

Marmi ve seksili şeyler :60: bu iki kelimeyi bir araya getirmekte beynim baya efor harcıyor ama göriceezz bu gece :52::52: :27::27::27:

Bekarım ama iki ayrı evin temizliğinide ben yapıyorum :14: Yemek temizlik :60: ay böyle yazınca kendimi nerelerden atanacağımı şaşırdım.
Annem çalışıyor benimya tüm işler bende :19::19:

Ama nasıl yapıyorum :60: akşama kadar yediğim kaplar kıçımın dibinde yatak yorgan bir yerde :60: çıkardığım pijama totomdan çıktığı gibi yerde ( kendimi çok deşifre ettim neyse :27:) akşam bizimkiler gelmeye yakın bi başlıyorum ev pırıl pırıl :27::27:

ahahahah tipik genç kız işleri :60: :60: kız sen 45 kilomusun boyun kaç çok zayıf değilmisin :53: benim yarımdan daha zayıfsın :60:

Off ben oturmaya alışmışm her tarafm ağrıdı:43:

Ahahah kas kemik pc başında oturmaya programlı az hrekette hemen ağrıyor :9::9:

sayemde oldu zaten o muhabbet bi beyonce videosu koydum marmi açıldı :27::27:

Hadi yaa bu gece ne videosu koymalıda marmiyi açmalı :60: :60: olmadı senle biz yeteriz olayı açmaya :27::27::27:

Dün gece modundaydm vala :27:

Bu gece gelmezse o mod senin şansına :27:

Geliirrr gelirrr o öyle kolay giden bir şey değil :27::27:

ahahahah tipik genç kız işleri :60: :60: kız sen 45 kilomusun boyun kaç çok zayıf değilmisin :53: benim yarımdan daha zayıfsın :60:
Tam tipik hemde :27::27:

165 boyum canım,hatta 1 kilo fazla diyorum bonyadan çıktığımda dün 44 tarttı :26:
Ama öyle aşırı zayıf durmuyorum ben ya.Kemiklerimmi iri nedir :26:
kızlarrr lar lar lar :3::3:

Eylül lül lül lül:27:

kızlarrr lar lar lar :3::3:

aha grilikten kurtulmuşsun hoşgeldin canım :3:

Ahahah kas kemik pc başında oturmaya programlı az hrekette hemen ağrıyor :9::9:

Hadi yaa bu gece ne videosu koymalıda marmiyi açmalı :60: :60: olmadı senle biz yeteriz olayı açmaya :27::27::27:

Geliirrr gelirrr o öyle kolay giden bir şey değil :27::27:

bilmem bi rihanna videosuyla hallederiz bence :27::27:

Back
X