- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #31.641
Niye seçim yapamıyorsun kızımTv de gördüm geçen yine..
Ha bire böyle sorulara denk geliyorum
Hayır 25 i di sığır !
Deliler de deli olduklarını kabul etmezler, ben deliyim demezler :18::18:
25 mart mı canımbenimde 26sı
ben yazbaşına kadar bi 3 5 kilo daha versem harika olcak
başla kuzum spora ne yapıyon evde zatiii 1 saatini ayırsan yeterr ama çok safınazcık olma kadın dedüğünn biraz etli butlu olurr tıpkısı bennn ben nasıl olam jaggerim yaaaa yarım dünya gibi geziyorum evde 82 kiloyu gördüm bugün tartıdaaa
evettt neden yapmadın yazık oldu caanım çıtır pateteslerle buz gıbııı kolaya çıtır soğanda varmıydı barimmm
yok kuzum yav bişey olmaz öle olsa benim adam beni çoktannnn kapıya koyuvermiştiii
hangi konu hangi üyelik ayy çok merak ettim vallaha bana da anlatınnn:26::26:
bu arada alttaki köpüşe bayıldıkkk kızımla ben kızım diyoki anne çok yazıkkk ona üşümüş bak battaniyenin altına girmiş diyooo
Ya git psikolojisi bozuk insanları izleyip izleyip bana o sorularla gelme
Benmki de 22si öküz !
Ben deliyim
Ya ben Allah'Tan çabuk kilo verebiliyorum eğer veremeseydim şuan poku yemiştim..
Hadi ya 24 kimindi ? brozun muydu hepsi girdi birbirine..
başla kuzum spora ne yapıyon evde zatiii 1 saatini ayırsan yeterr ama çok safınazcık olma kadın dedüğünn biraz etli butlu olurr tıpkısı bennn ben nasıl olam jaggerim yaaaa yarım dünya gibi geziyorum evde 82 kiloyu gördüm bugün tartıdaaa
evettt neden yapmadın yazık oldu caanım çıtır pateteslerle buz gıbııı kolaya çıtır soğanda varmıydı barimmm
yok kuzum yav bişey olmaz öle olsa benim adam beni çoktannnn kapıya koyuvermiştiii
hangi konu hangi üyelik ayy çok merak ettim vallaha bana da anlatınnn:26::26:
bu arada alttaki köpüşe bayıldıkkk kızımla ben kızım diyoki anne çok yazıkkk ona üşümüş bak battaniyenin altına girmiş diyooo
iyi bari canikom ben bebiş düşünüyorum ondan kilo vereyimde verdimi geri alayım istiyorummm
Akıllı olan bir insanda asla ben akıllıyım demez bence
Benim de minik bi göbeğim var, onu eritmek zorundayım.
Eritirsem beni spora göndercekmiş kocam. Çok istiyodum sporu, böyle bi şart koydu
Ne mantıksız, spora gönderse daha çabuk eritirim.
5 kilo versem erir. Zaten çok minik göbeğim var. ah kocam ah :))
Kendini övüyomuş gibi gözükmemek için demez
Ben olsam överdim
eee deseydin yaa spora göndersen daha çabuk eritirim diyeee
bdv demi canım o konuuuben gördüm hatta yorumlar konudan daha komikti
öle dedim ama ilk gördüğünde cok üzüldü kızım gözleri böle olduuu bakıym bi hangi konuymuşşş oookızzzz kıyamam ben ona üşümüyormuş o yuvasında uyuyomuş debdvde canım evlilikte önemlimi diye bir konu var bak canım
yaaa evet hamişim ama ya sonra veremezsemm kiloları tombik tombik gezerim heralde boyda yok bende zatii albümlerimde resmim var bak bakalım o boya 82 kilo nasıl olurrAma kuzum sen hamişsinen azından tesellin bu olur..
Aynı mantıktayız bende hep böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?