• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Dalga geçme lan , proluk alcam eve dönünce..

Sapıklık yapcam size görürsünüzzz :52::52::52::52::52:

alda gizli yerde yardıralım orda banda yokmuş :27:

ahahahah dikkat et kocasızlıktan kafayı yiyen o değil sadece :27::27::27::27::27:

ben kahve çikolata alsam hatta ciddi alsam kalksam ve alsam :27::27::27:

heyyy girl :23::23::23::23:

yapayım hangisinden istersin sütlü köpüklü bol kahve çikilatalı kahve action sütlü köpüklü latte 2si bir arada hepücüğü var alim siparişi :27::27:

Aaaaa ihtiyar editör gelmişşşşşşş :52: valla benimde şuan çok çekiyor utanmasam porsiyon porsiyon yicem yaaa :52:

Çok fena çekti hemde , neyse eşim halı saha da mesaj atayım da dönerken getirsin , yoksa bir yerlerim şişer alimallah :52:

He yakında onur üyesi olacağım yaş haddinden :6:

Basik ne be diyecektim ama anlamisdin sen zati :9:
Bilmem bi tuhaf agri :50:

bendede var migren desem değil normal ağrı desem değil bi tuhaf :5::5::5:

yapayım hangisinden istersin sütlü köpüklü bol kahve çikilatalı kahve action sütlü köpüklü latte 2si bir arada hepücüğü var alim siparişi :27::27:

oyy bibim öldürdün beni :52::52::52: acilll kahve lazımmm :52::52::52:acillll:52::52:

Çok fena çekti hemde , neyse eşim halı saha da mesaj atayım da dönerken getirsin , yoksa bir yerlerim şişer alimallah :52:

He yakında onur üyesi olacağım yaş haddinden :6:

Hahaha dur yahu daha oralara gelmene çok var..
Getirsin getirsin maç sonrası kaybetmişlerse teselli ödülü diyerek yersiniz şimdiden afiyet olsun :ssz:

Back
X