• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bizimde güven sorunumuz hiç olmadı ama kıskanır kadın erkek fark etmez hep onunla ilgileneyim ister heheh hatta kkda takıldığım zaman bi gün seni yatakta kadınlarla basmaktan korkuyorum falan der :60::60::60:
Ohh ne güzel rahatsın valla koca bebek benimkisi :27:

ben yeterince ilgileniyorum onunla ondandır belki :23::23::23: :60: :60: o yatar ben sabaha kadar takılırım burda :27::27:

İyi cesarette arkadan erkek sanıp çakmak var mu birader diyen oldu okulda. Küçük de bişeyim oysa ki. Uzasın artık annem küstürdün saçını diyo öyle bişey de yokmuş da:19:

:19::19::19::19:

Çaksaydın ağızlarına 2 tane hee geel geel gösteriyim ben sana çakmağı diye :27::27:

Hiç mi uzamadı ya şmdiye küt falan olmuş olması lazım hatta omuzlarına gelmiş olması lazım 1 sene dedin :26:

İyi sende bnmle yat diye bi tribi yok :9:

yok yaa ne gerek var ben hemen uyuyorum uykun yok niye yatıcan diyor :16:

Tuvalete bile beraber gidiyoruz annem daha nası ilgileniyim :60:
Yok annem gece de bırakmaz beni o :27:

zaten şaka yapmıştımkii :33: karakterle alakalı canım :34:

:19::19::19:

Yolarım o saçlarını heee :22::22:

gel bakalım kim kimi yoluyo benim yarım kadar bile değilsin bidaha düşün istersen :39::39::39:

:19::19::19::19:

Çaksaydın ağızlarına 2 tane hee geel geel gösteriyim ben sana çakmağı diye :27::27:

Hiç mi uzamadı ya şmdiye küt falan olmuş olması lazım hatta omuzlarına gelmiş olması lazım 1 sene dedin :26:

Geldi canım da eskiden çok daha hızlı uzuyordu baya yavaşladı uzaması ben de burda okuduklarımı uyguluyorum biraz arayla. Bi uzasa ombre yapcam

gel bakalım kim kimi yoluyo benim yarım kadar bile değilsin bidaha düşün istersen :39::39::39:

Aynen kuzum bebek gibi diye boşuna demiyorum ben :9:
Allah bozmasın mutluluğunuzu :16:

Sen bana kıyamazsın ki :93::93:

Doğru diyo :21::21: ne anlayışlı koca be maşallah ona kızlar sana maşallah diyo de :9::9:

Back
X