İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

slm kızlar dün aksam kocam geldi toplantıdan yaa dur bi bakam dedim kımıldama kokladım kıl tel ne bilim arıyomus gibi yaptım ne yapıyon sen dedi iz arıyorum dedim ne izi bakalım toplantıya mı yoksa başka yerleremi gittin dedim gülmeye başladı nerden gördün dedi hiçççç filmlerden dedim koptuk aksam uyucaz şimdi cok soguku oda oylanıyodu yataga gelmiyodu hadi acele ette gel dedim üşüdüm sarılcam ısıncam ayıptır sölemesi kocam diye sölemiyorum soba gibidirde aceleyle geldi ısıklarıda kapadı tam yataga zıpladı baktım ses oldu megersem yataga atlıcana karanlıkta yere düşmüşş ayyyyy nasıl öldüm gülmekten bir saat güldümm yaaa küstü ama napim cok komikti hangi insan yataga girerkene paattt diye yere düşerki işte o benim kocam

ivit kuzum acayip güzl oluyr ay cnm çekti yaa

Bizim tarafta asla sadece peynir-zeytinle kahvaltıya oturma alışkanlığı yoktur. Yanında illa doyurucu birşey olur.
Bende öyle gördüm,alıştım peynir-zeytinle kahvaltı yapamıyorum

Bizim tarafta asla sadece peynir-zeytinle kahvaltıya oturma alışkanlığı yoktur. Yanında illa doyurucu birşey olur.
Bende öyle gördüm,alıştım peynir-zeytinle kahvaltı yapamıyorum

bizdede illa peynir zeytin olur olmazsada peynir şart
sizin taraf neresi oluyr

nıcoo veya damla bıse dıcem..
sıze alıntı bıldırımı gelıyo mu? yoksa sadece bana özel bı sorun mu bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…