İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hoşbuldk cnm oğlum iyi çok şükür. Anneliğe alışmaya çalışıyorum bnde. Zor oluyor ama başarcam :)

Maşallahhh nazar değmesin

Alışırsın tatlım alışırsın Allahın izniyle

Çok uyanıyor mu sarıp sarmala anne karnında dara alıştığı için ilk 1 ay çok sıçrarmış bebekler biraz sıkı sar ki hissetmesin o boşluğu

Bende anne olmadan çok çocuk büyüttüm darısı yavrularıma inşallah

Canım ilk cocuğunmuydu ki :26:

İlk canım :) o yüzden zorlanıyorum zaten. Bide normal doğum yaptım alt dikişlerim çok oturamıyorum falan. Bide onun sıkıntı var anlayacağn. Annem ynmda ama yarım saatte bir emziren ben olunca yanıbda yardm edenin yardımı en fazla mutfak işi oluyor

Uyanıyor ya uyanmazmı :) evet sarıyorum bnde dedğn gbi. Nyse ben kaçtım analık yapayım öptüm ikinizide tubimle.

İyidir ne olsun pazar işte evde yatıp yuvarlanma tembellik yapma günü

Ayyy bene mis gibi yapiomdum o isi de rahat batmis gibi kaltim yürüyüş bandinda yurudum annemin spor ayakkabisi ayagimi surttu bes dk daha derken simdi ayaagm sisdi

Ayyy bene mis gibi yapiomdum o isi de rahat batmis gibi kaltim yürüyüş bandinda yurudum annemin spor ayakkabisi ayagimi surttu bes dk daha derken simdi ayaagm sisdi

Hiç öyle deme aslında en güzelini sen yapmış bendimde koşu bandım olsa keşlem çok pahalılar yahu ayakına üzüldüm canım buz falan tut krem sür canım

Hiç öyle deme aslında en güzelini sen yapmış bendimde koşu bandım olsa keşlem çok pahalılar yahu ayakına üzüldüm canım buz falan tut krem sür canım

Ay benimde yokta bugun kayinvaldemle beraberdik ole yuruyeyim dedim parmagim sismeyeydi keyfim yerindeydi saol canim yaaa ee sen nabiosun baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…