• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İnan hatırlamıyorum nasıl bitiyodu nasıl başlıyodu stim :26:

Bana 5.sezonda sama çok kızacağımı demiştin ama sanırım kastın 4.sezondu bu sezon sam çok usluydu.Ruby ile yatıp kalktığında çok kızmıştım.5.sezon lucifer ve michail mi neydi işte sam ve adamın bedenlerine girip kavga ettikleri sahne.sam finalde kendini çukura atıyordu içindeki luciferle.
6.sezonda tüm akrbalar toplanmış dede kuzen muzen sam geri gelmiş felan :37:

:27::27::27::27::27: anlamadım say.

babalık ona çok yakıştı eşi de(Danneel Harris) çok güzel kızıda çok tatlı isyanım kadere.

jj hiç babasına çekmemiş :19:

Ona bi erkek lazım babasından alsın bütün genleri tıpkısının aynısı olsun ve büyüyünce yeni nesil supernatural çeksinler oğluyla :52::52: :27::27:

Nasıl ama hayalim :9::9::9:

Bana 5.sezonda sama çok kızacağımı demiştin ama sanırım kastın 4.sezondu bu sezon sam çok usluydu.Ruby ile yatıp kalktığında çok kızmıştım.5.sezon lucifer ve michail mi neydi işte sam ve adamın bedenlerine girip kavga ettikleri sahne.sam finalde kendini çukura atıyordu içindeki luciferle.
6.sezonda tüm akrbalar toplanmış dede kuzen muzen sam geri gelmiş felan :37:

:27::27::27::27::27: anlamadım say.

Ama sam'ın nasıl geri geldiğini ilerleyen bölümlerde görüceksin :34:

Söylemiyim hadi kaçmasın süprizi :27::27:

jj hiç babasına çekmemiş :19:

Ona bi erkek lazım babasından alsın bütün genleri tıpkısının aynısı olsun ve büyüyünce yeni nesil supernatural çeksinler oğluyla :52::52: :27::27:

Nasıl ama hayalim :9::9::9:

belki oda olur beklemedeyiz yakın takipteyim dudakları çok hoş ama neyse gece gece sapıttım dean aşkım depreşti :54:

belki oda olur beklemedeyiz yakın takipteyim dudakları çok hoş ama neyse gece gece sapıttım dean aşkım depreşti :54:

Ne diyosun kız :27::27::27:

Benimde ağzının kenarındaki gamzeleri çok hoşuma gidiyo :53: :17:

Mimikleri gülüşü falan Allah eşine bağışlasın seviyoruz işte bizde karakterden doğru :9:

Back
X