• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bit pazarına mı gitsek napsak :27::27::27:

Sorun yok o zaman oradalarsa hala duruyorlarsa kaybolurlarsa bize yalvarma ama verin diye :27::27:

Ahahaha noluyor len iki dakkada tüm hayatımı serdin gözler önüne evde kaldı felan :27:

Acı gerçekler :60::60::60:

Geçen bdvye bi kız konu açmış ya :60:

23 yaşındayım evde kaldım diye :60::60:

oww benn ben anlayamayacağım öyle bi anlarım ki :23:

bi foto vardı kayalıklarda omu canım :16: 4 yıl bayağı uzun evlenmiyormusunuz artık :27::27: diyene bak :60:

Yok canım onunla olduğum bi foto yoktur facemde o kuzenimdi.

bAYAĞI UZATTIK biz evet bu ama hep bu iş konularını halledelim diye bende oda.Ben sırf atanacağım diye son 2 senemi yedim.Oda askerlikti okuldu şuydu buydu derken ancak toparlanıyor.Benden 1 yaş küçük hali ile ancak kendi hayatını kuruyor.Küçük sevgili işi zor anacım bunu bilir bunu söylerim :31:

bit pazarına mı gitsek napsak :27::27::27:

Sorun yok o zaman oradalarsa hala duruyorlarsa kaybolurlarsa bize yalvarma ama verin diye :27::27:

Ahahaha noluyor len iki dakkada tüm hayatımı serdin gözler önüne evde kaldı felan :27:

evet bit pazarında satarım bunları ben :27:

Görüyosun dmi stim bizde mi böyle olcaz yoksa :60::60::60:

nasıl olucaksınız sanıyosunuz 24 saat koca koynundan çıkmıcakmısınız :23: kesin öyle olur :27::27:

oww benn ben anlayamayacağım öyle bi anlarım ki :23:

Yok canım onunla olduğum bi foto yoktur facemde o kuzenimdi.

bAYAĞI UZATTIK biz evet bu ama hep bu iş konularını halledelim diye bende oda.Ben sırf atanacağım diye son 2 senemi yedim.Oda askerlikti okuldu şuydu buydu derken ancak toparlanıyor.Benden 1 yaş küçük hali ile ancak kendi hayatını kuruyor.Küçük sevgili işi zor anacım bunu bilir bunu söylerim :31:

nasıl zor ya benimki 4,5 yaş küçük :60: :60: en güzeli :23::23: benimki çalışıyordu ben tanıdığımda halada aynı işte bizde ev bekledik yoksa tek maaşla mümkün değildi şimdi bişekilde geçiniyoruz neyseki huzurumuz varda hiçbişey batmıyor para çokda önemli değil :16:

evet bit pazarında satarım bunları ben :27:

nasıl olucaksınız sanıyosunuz 24 saat koca koynundan çıkmıcakmısınız :23: kesin öyle olur :27::27:

Ben çıkmam zaten :23::23: :27::27::27::27: :23:

Savunduğun şeye bakılırsa sende evde kalmış oluyorsun canım :27::27::27: ben kaldım kaldım zaten küpümü bile aldım tam boy :27: ne turşusu seversin :27:

Kalırız evde kalmak sorun muymuş :27::27::27:

nasıl zor ya benimki 4,5 yaş küçük :60: :60: en güzeli :23::23: benimki çalışıyordu ben tanıdığımda halada aynı işte bizde ev bekledik yoksa tek maaşla mümkün değildi şimdi bişekilde geçiniyoruz neyseki huzurumuz varda hiçbişey batmıyor para çokda önemli değil :16:
benimkide aynı şeyi diyor diyor... gel bi adım atalım evlenelim yaparız hallederiz.Oluruz .Ama yapamıyorum bibim ben yapım gereği çok garantici bir insanım şartlar tam olgunlaşmadan olmaz diye diye ben olgunlaştım hemde fazlaca :60:

AMA YAPamıYORUM OLMUYOR GÖZÜ KARA OLAMIYORUM :31:sanırım böyle böyle evde kalıcam ben baya

Ben çıkmam zaten :23::23: :27::27::27::27: :23:

Kalırız evde kalmak sorun muymuş :27::27::27:

Owww çook kuuul :51::51::51::51:

Son düzenleme:
benimkide aynı şeyi diyor diyor... gel bi adım atalım evlenelim yaparız hallederiz.Oluruz .Ama yapamıyorum bibim ben yapım gereği çok garantici bir insanım şartlar tam olgunlaşmadan olmaz diye diye ben olgunlaştım hemde fazlaca :60:

AMA YAPamıYORUM OLMUYOR GÖZÜ KARA OLAMIYORUM :31:sanırım böyle böyle evde kalıcam ben baya

Owww çook kuuul :51::51::51::51:

ooo işin zor biz bir evi 7 yıl bekledik sen herşeyi beklersen 17 yıl beklersin :27::27::27:

Sanırım :31::31::31: sonumu biliyorum.Mükemmel evliliği bekleyen kadın:27:

al :60:

$images.webp

Allah başka dert tasa vermesin bibim :16::16:

Back
X