• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya çok garip, beni bi görsen. İnceciğim. Kol bacak ip gibi. Zayıflıktan ölüyosun diyolar. 56 kiloyum, boyum 170. Ama göbek var, şaka gibi.

Aldığım kilo eşit dağılmıyo. Yıllardır kilo almak istiyodum. Zorla 6 kilo aldım, sadece göbeğe gitti.

Ne kol kalınlaştı ne bacak. Şimdi o göbeği geriye döndürmeye, eritmeye çalışıyorum :(

Benmde öyle zayıfım ama ayva göbeği oluyor ister istemez :9:

E o da gözüne batıyo tabi di mi :1::1:

ben çok memnunum kocişten zaten :27::27: nazar değmesin sakın :nazar::nazar: böyle devam etsin yemekte beklemez mesela keyfim gelirse yapıyorum yoksa evde ne bulursa yer onu tost olsun yumurta olsun :27::27:

kuruttun adamı aclıktan ulan:52:
yumurta yiye yiye mahvoldu adam :52:

ben çok memnunum kocişten zaten :27::27: nazar değmesin sakın :nazar::nazar: böyle devam etsin yemekte beklemez mesela keyfim gelirse yapıyorum yoksa evde ne bulursa yer onu tost olsun yumurta olsun :27::27:

Aman maşallah :nazar:

Yemek konusunda bizimki de iyidir. Akşamları o eti kızartır ben salata yaparım. Normal tencere yemeği yemeyiz zaten :1:

off kaskosu da yok demişsin
ne emeklerle alınmıştır o araba ne hayallerle yaa
daha 1 ay olmuş hem de

yine diyorum yine diyeceğim
çalanların eli ayağı kopsun :47:

belki bulunur araba :31:

Sancaktepede çalınıyo, darıcada telefonu bulunuyo, araba küçükçekmecede görülüyo. Ve bunları yapan adamlar zaten son model araçları çalan bi çeteymiş. Kamera kayıtlarından kişi tespit edilmiş. Polis siciline bakıp çete olduklarını söylemiş.

Ah yaa 60.000 az paramı. Bulunur inşallah ama çoktan arabayı parçalatmışlardır.

Back
X