• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Maç izlerken bari edelim

Sen hiç küçük parmağını vurunca küfür etmiyo musun yeme şimdi bizi :52::52:

off diyorum ama benim acıya karşı pek dayanıklıyım uff off diyorum hayatıma devam ediyorum :27: mesela elim kesiliyor farkında değilim öyle yara bere içinde işime devam ediyorum :27::27:

bak ya hepsi alttan alttan kavga ediyor birbiriyle :27:
hepinizin saçlarını elime dolarım hee akıllı olun :ssz::27::27:

off diyorum ama benim acıya karşı pek dayanıklıyım uff off diyorum hayatıma devam ediyorum :27: mesela elim kesiliyor farkında değilim öyle yara bere içinde işime devam ediyorum :27::27:

Hiç mi küfür etmedin :52::52::52:

bak ya hepsi alttan alttan kavga ediyor birbiriyle :27:
hepinizin saçlarını elime dolarım hee akıllı olun :ssz::27::27:

Ginam ya haksız mıyım ama o kçük parmak en acısı insan istem dışı söylüyo yani :52::52: :27::27::27:

Ginam ya haksız mıyım ama o kçük parmak en acısı insan istem dışı söylüyo yani :52::52: :27::27::27:
ginam öyle durumda genelde parmagıma carpan nesneyi beter ediyorum küfürden daha etkili :52:
hop neoluyor kızlar bakim kavga yok litfen birbirimizin halinden anlayalım dimi ama :ssz:

hani kavga nirde ben genelde kavgalarda bayrak sallayan oluyordum :52::52:

etmişimdir tabi ama çok aşırı sinirlenmem lazım yani çoook çoook konuşma tarzım öyle değil yani çok nazikte konuşmuyorum ama o tarz mümkün değil çingene ağzı gibi böööö :27:

Back
X