• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sendemi yaptın edilik kısss :27: bi ben yapmadım heralde :27:

niye ayrıldın merak ettim gerçekten :27::27:

maldırışkonun biri yüzünden. birgün bir konuya yorum yaptım ( tahmin edersinki malum konular :D) gelmiş biri bana sataşıyo sana mı soracak bilmem ne diye. bende duramadım tabi. bir baktım normal üye oluvermişim. ama böylesi daha rahat. para verseler yapmam daha :ssz:

ahahah bir sabah uyandıgımda eski halime dönmüştüm demiyor da :60:
ben de yaşamasam o durumu inanırdım :27:

maldırışkonun biri yüzünden. birgün bir konuya yorum yaptım ( tahmin edersinki malum konular :D) gelmiş biri bana sataşıyo sana mı soracak bilmem ne diye. bende duramadım tabi. bir baktım normal üye oluvermişim. ama böylesi daha rahat. para verseler yapmam daha :ssz:

:60: :60: :60: :60: bencede normal üye olmak daha güzel :27:

dünyayı tersine döndürmeyi çalışmak daha kolak recom :ssz::ssz: tavsiye ederim :27:
o zaman rekabete devam :kkk:
sendemi yaptın edilik kısss :27: bi ben yapmadım heralde :27:

niye ayrıldın merak ettim gerçekten :27::27:
kız ben daha ayrılalı 1 2 ay ya oldu ya olmadı
sen ilk üye olduğun zamanlar ne serttin yahu :9: valla şimdiki halimizi deseler inanmazdım :9:

ben cok fenaydım ya :27::27:admin falan dinlemez çok kavga ederdim :27: ama seviyorlardı beni ya niye öyle diyon :52:

o zaman rekabete devam :kkk:

kız ben daha ayrılalı 1 2 ay ya oldu ya olmadı

ben cok fenaydım ya :27::27:admin falan dinlemez çok kavga ederdim :27: ama seviyorlardı beni ya niye öyle diyon :52:

hadi ya nasıl yapıyolarki edi sen mi baş vuruyosun :27: seni niye şutladılar reco kızmışsın bakıyorum gelmicem demişsin bidaha :27::27:

hadi ya nasıl yapıyolarki edi sen mi baş vuruyosun :27: seni niye şutladılar reco kızmışsın bakıyorum gelmicem demişsin bidaha :27::27:

iser sen başvurursun ister onlar teklif eder. sonra işte kuralları anlatırlar kabul edersen oluyorsun
kızdım ben hala kızgınım kazene

Son düzenleme:
Back
X