İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

aHAHAHA KEŞKE AMa buradayım yine jaga kaldık

Of ya benim bir oyuncağım vardı böyle baykuşa benziyordu.
Kocaman gözleri vardı
Ayakları küçüktü
Siyah beyaz gri karışımı bi rengi vardı..
Adınıda Mati koymuştum onu bizimkinin evinde kaybetmiştim bulmuşşşşşşşşş ay çok mutluyummmmmmmmmm

Yani küçük bir şey değilse bulunurdu canım yani koca oyuncak hangi deliğe girerki gözün aydın diyeyim o zaman ben küçük matine kavuşmuşsun

Yani küçük bir şey değilse bulunurdu canım yani koca oyuncak hangi deliğe girerki gözün aydın diyeyim o zaman ben küçük matine kavuşmuşsun

Koca değil yani elim kadar bişii..
Gözleri bedeninden büyük çok tatlı gösteririm
Kız ben onu her yere götürüyorum,çantamdan ayırmıyordum..
Son akşam valizimi hazırlarken bir yerlere girmiş yada atmış olmalıyım hatırlamıyorummm

Hmm cunyır mati senin için çok önemli anlaşılan.Kim aldı mati mi aldı sana onu

Hmm cunyır mati senin için çok önemli anlaşılan.Kim aldı mati mi aldı sana onu

Evet ..
Bir tane tavşanım var adı tıktık bir tane dans eden panterim var adı yok bir tane bu tatlı baykuşum var adı mati bir tanede yarın geliyor beyaz ayı onun adını jag koyucam hahaha

Evet ..
Bir tane tavşanım var adı tıktık bir tane dans eden panterim var adı yok bir tane bu tatlı baykuşum var adı mati bir tanede yarın geliyor beyaz ayı onun adını jag koyucam hahaha

Hepsi matiden mi geliyor bunların birinin adınıda sit koy stiyi tercih ederim ama sen sit diyeceğin için baştan yorulmayayım dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…