• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

eklemek istediğin gifi koyun ayarlayayım gençler:ssz:

kuzum ya sen hani morisi foto ekleyecekken bir tane kendn yüklemiştin ya kız fotosu elinde kar vardı sanırım örnek olarak.
o duruyorsa bana verir misin avatar yapmak istiyorum.
ama oynatabiliyorsan resmi öyle versen daha makbule gecer:27:

Photocapeden ayarlıyorsun depil mi canım bazı gifler çok büyük olduğu içinmi.Kk ya uydurmak için küçülttüğümde en sonunda bit kadar kalıyor :27:m yoksa başka bir yolu var mı

ayarlamak istediğin gifi. scapede anigif bölümüne at. orada kare sayısını azalttıkça boyutu küçülür. avatar boyu 100x100 olmalı
resmin ebatını değil kare sayısına göre ayarla yani

kuzum ya sen hani morisi foto ekleyecekken bir tane kendn yüklemiştin ya kız fotosu elinde kar vardı sanırım örnek olarak.
o duruyorsa bana verir misin avatar yapmak istiyorum.
ama oynatabiliyorsan resmi öyle versen daha makbule gecer:27:

tamam kuzum bulayım

ayarlamak istediğin gifi. scapede anigif bölümüne at. orada kare sayısını azalttıkça boyutu küçülür. avatar boyu 100x100 olmalı
resmin ebatını değil kare sayısına göre ayarla yani

onuda denedim ama bir yerde hata yapmış olmalıyım :27: ben bir daha deneyeyim olmadı senden rica ederim

$255252.gif

bibi 50 kare gifi varmış yaw kk uygun en yakın kb olan budur :6:

hehehe yaptım sağol canım kafasının yarısı yok ama napalım sen hangi proyla yapıyosun bakim bende ona göre yaparım belki :27:

Back
X