• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

o kadar kötü müydü yaw:18: yazda geliyo ablası soyunsun dursun paşam:52: iyi böyle:60:

çakaalllll:60:

azz olacan bu devirde :27::27:

:10::10: sanatımı çok güzel icra ederim :27:

Binde :27::27: lakin arada sinir olmuyor değilim bu duruma.
Büyüttüm ellerimle ben 4 senedir onu :9:
Şimdi diyorlar ne kadar değişti ne kadar olgunlaştı felan filan eee kimin eseri :27::27:

biliyorum seni kandırmaya çalıştığını ama ben 10 km öteden anlarım onun yazılarından :60:
Yaa birde marifetlerini anlattı ha :1: ama yemezler demen gibi onun bir cümlesi kendini ele veriyor hemen :9::9:
olur bir araştırma yapayım ama şmdi değil.. yeşil çay içme gafletinde bulundum. wc.den çıkamıyorum:52::52:

Bende kahve içince öyle oluyorum ki yeni içtim daha sürekli tuvaletteyim yine varda tutuyorum :27: sıkıldım gitmekten

Ne bileyim çok şaşıracaksınız demişye bibi ondan ön hazırlık yaptım :60:

Yaa :60: vayy çatlak :60: bana istek attı kabul ettim.Kim olduğunuda bilmiyorum ya.Hemen yazdı sapık ne ekliyorsun beni diye :27::27: dedim bu olsa olsa tolindir :27::27:

ekleşelim bebeğim ben öyle sapuhh değilimdir :23:

Yaa birde marifetlerini anlattı ha :1: ama yemezler demen gibi onun bir cümlesi kendini ele veriyor hemen :9::9:

Bende kahve içince öyle oluyorum ki yeni içtim daha sürekli tuvaletteyim yine varda tutuyorum :27: sıkıldım gitmekten

:27::27::27::27:

ahahahahahaha :60: ne kaaa masum didin:23::23::52::52:

banada öğret az.. safın önde gideniyim:27::27:

ivet ben masumum :23::23:

bdv.ye başlık açıyım mı:23: yeşil çay içtim sık sık wc.ye gidiyorum idrarla birlikte bekrette gider mi:60: :60: :60:

Back
X