• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Şuan alıntılayamadıklarımı yarın alıtılayarak ,alıntı şeklinde -alıntılarla cevap vermeyi unutmayacağım..:kkk:
Ben kaçar =):3:

valla ben cinsellik bölümünde bir konuda okumuştum. biri sormuş aslı astarı varmıdır diye.. herkes saçmalamayın filan yazmıştı.. bencede gerçek değildir. bi arada çişle epilasyon yapanlar vardı malum kk'da:60:

dolunayda sürceksin yüzüne, iyice emmeli tenin. masaj yaparak sürcen. sabah kalktığında bir bakcan gepgergin yüzün var :1:

not: bibii paylaştı deneyimlerini....:60:

valla ben cinsellik bölümünde bir konuda okumuştum. biri sormuş aslı astarı varmıdır diye.. herkes saçmalamayın filan yazmıştı.. bencede gerçek değildir. bi arada çişle epilasyon yapanlar vardı malum kk'da:60:

yok ama sonuçta sperm canlı hücre belli bi zaman canlı kaldığından cilde yararlı diyebiliyorum ve çok mantıklı gerçekten :34:

dolunayda sürceksin yüzüne, iyice emmeli tenin. masaj yaparak sürcen. sabah kalktığında bir bakcan gepgergin yüzün var :1:

not: bibii paylaştı deneyimlerini....:60:

he sabah bi kalkcan ağzın burnun ayrı tarafa kaymış:60: töbe töbee:52:

yok ama sonuçta sperm canlı hücre belli bi zaman canlı kaldığından cilde yararlı diyebiliyorum ve çok mantıklı gerçekten :34:

dene bibican (gaz veren smiley) dene paylaş deneyimlerini:23::52: ben birazdn 15dk hareketsiz kalınca uyursun teorisine kobay olcem mesela:52::52:

he sabah bi kalkcan ağzın burnun ayrı tarafa kaymış:60: töbe töbee:52:

dene bibican (gaz veren smiley) dene paylaş deneyimlerini:23::52: ben birazdn 15dk hareketsiz kalınca uyursun teorisine kobay olcem mesela:52::52:

hahhahahah :60: :60: sende bi kobay olda gel bakalım gelmezsen başarılı demektir :27::27:

sabaha kadar o yüzde kalır mı be döl sahibi bile o kadar tutmaz kendi yüzünde :9:
ama olabilitesi yüksek :ssz:

$16674_473915722733865_1675255892_n.webp

:52::52::52:

Back
X