İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet okudum ama yayın organlarına bak kendi gazeteleri yani aa nasıl akp tarafına yanlı haber yapıyosa bunlarda öyle işte

onların yayın organlarından okumadım ben bunu.
burada yazılanlardan öğrendim zaten secimlerde de bahsediyorlarmıs böyle
bilmiyorum inşallah istemedğimiz şeyler olmaz

evet okudum ama yayın organlarına bak kendi gazeteleri yani aa nasıl akp tarafına yanlı haber yapıyosa bunlarda öyle işte

Tolin, aylar önce kendi kolluk kuvvetlerini oluşturdular. Yanlı haber yapmak kadar basit bir mesele değil bu.

Neden sus-pus duruyorlar sanıyorsun şu an? Ne vaadedildi bu şahıslara?
Dediğin kadar basit olsa keşke.

onların yayın organlarından okumadım ben bunu.
burada yazılanlardan öğrendim zaten secimlerde de bahsediyorlarmıs böyle
bilmiyorum inşallah istemedğimiz şeyler olmaz

ben yarın bi anneme sorayım bakayım varsa böyle bişey onların orda mutlaka duyulmuştur

Tolin, aylar önce kendi kolluk kuvvetlerini oluşturdular. Yanlı haber yapmak kadar basit bir mesele değil bu.

Neden sus-pus duruyorlar sanıyorsun şu an? Ne vaadedildi bu şahıslara?
Dediğin kadar basit olsa keşke.

iyide böyle bi durum olsa halk dururmu sence?:26:

iyide böyle bi durum olsa halk dururmu sence?:26:

Yeni yeni hareketleniyorlar. Zaten dış savaştan ziyade iç savaş ta kapıda diyoruz canom, boşuna mı diyoruz?
Yarın o kanatta ciddi hareketlenme olacak, özerklik dediğimiz şey yüksek ihtimal gerçekleşecek.

Bu çözüm sürecinde neler vaadedildi? Bir tek ana dillerinin serbest bırakılmasıyla mı süt dökmüş kedi gibi duruyorlar şu an?

Hep söyledik yine söyleyelim, Türkiyeyi hiç, ama hiç iyi günler beklemiyor. Her anlamda söylüyorum bunu..Ekonomiden tut ta, üniter yapının bozulmasına kadar..

Son düzenleme:
off kusura bakmayın moralinizi bozdum mune yazdıgından beri ruh gibiyim ben

Bu çok ciddi bir mesele zaten. Öyle hırsızlık, yolsuzluk, kutu, kayıt, şantaj, montaj meselelerine benzemez.
Sınırlar tehlikede. Sivil halkın buna ne tepki vereceği az buçuk belli.
Halk silahlanırsa neler olacağı ise gayet ortada.

bade bibi nereye gitti valla pişman oldum yazdıgıma :26:

Okurken seni o gelinliğin içinde hayal ettim pikaçu..
Ama ben çatlıycam ya bari modelin resmini koysan be..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…