• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

doğum günümde trip atan badeğğğğğğğğğğğğğğ olarak hatırlıcam seni hep :19:

$0a0a0a0a.gif ...............

gınam, recom, renginaaaam doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce:119::103::71:

sana google'da pasta bulacam derken niyeti bozdum nutella kaşıklıyorum şuan:9::60:

Eki Görüntüle 1050034

kaç tane adım varmış şimdi farkettim :9: misss gibi mismom cok teşekkür ederim:16:
pasta cok güzelmiş:32: badeğğ kıskanır ama şimdi:63:

oyy bugun de diyeti bozuver datlumm:55:

Son düzenleme:

kaç tane adım varmış şimdi farkettim :9: misss gibi mismom cok teşekkür ederim:16:
pasta cok güzelmiş:32: badeğğ kıskanır ama şimdi:63:

oyy bugun de diyeti bozuver datlumm:55:

diyette değildim de gece gece nutella ye, susa, bardak bardak su iç, sonra taşın dur tuvalete:52: derdim tam olarak bu:60: yinede bi kaşık daha götürdüm şuan.. sakince kapağı kapatıp kavonozu mutfağa götüreceğim:31:

diyette değildim de gece gece nutella ye, susa, bardak bardak su iç, sonra taşın dur tuvalete:52: derdim tam olarak bu:60: yinede bi kaşık daha götürdüm şuan.. sakince kapağı kapatıp kavonozu mutfağa götüreceğim:31:
üff ben de 12den beri cips yesem mi yemesem mi diyip duruyorum :52:
piki :85::85::85::85:

bibi bakar mısın arkadaşın neyi vaamıs:63:
söylemiyor bana:19:

üff ben de 12den beri cips yesem mi yemesem mi diyip duruyorum :52:

bibi bakar mısın arkadaşın neyi vaamıs:63:
söylemiyor bana:19:

ye yaaa.. böyle yesem mi yemesem mi diye düşünmek daha çok kalori yapıyormuş. öyle duymuştum. ben kuzenle bir seyahate gitmiştim. otelde her akşam şahane pastalar tatlılar çıkıyor. ben her gece tabak tabak götürüyorum. kuzen uzaktan bakıyor yiyemem kilo yapar diyor. sonuç onca yemeğe ben aynı kiloyla dönüyorum eve o almış oluyorr:52::52: her zaman anlatır. dilşah yedi güç kuvvet oldu ben uzaktan baktım kilo oldu der:60:

ye yaaa.. böyle yesem mi yemesem mi diye düşünmek daha çok kalori yapıyormuş. öyle duymuştum. ben kuzenle bir seyahate gitmiştim. otelde her akşam şahane pastalar tatlılar çıkıyor. ben her gece tabak tabak götürüyorum. kuzen uzaktan bakıyor yiyemem kilo yapar diyor. sonuç onca yemeğe ben aynı kiloyla dönüyorum eve o almış oluyorr:52::52: her zaman anlatır. dilşah yedi güç kuvvet oldu ben uzaktan baktım kilo oldu der:60:
aaa o zaman daha iyi ben zaten kilo almaya calısyıroum :60:

alın kızlar bu recom dışardan yorgun geldiğinde

ahahahah ay cok datlı bu :52::52:
ivit aynı ben:12::12::27::27:

Back
X