• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tolin senin şu avatardaki pisi varya seni öle ufak şirin yaramaz bişi algılıyorum hep.Gözüme pek bi şirin görünüyorsun:1:
öyleyım zaten teşekkür ederım:27::27:bende senın resımlerını görmüştüm taş hatunsun vesselam:42::42:
Şuan sürekli online olamadığım için katkıda bulunamıyorum
Cevap veren olurda cevap veremem diye..
Evime geçtiğimde bol destek ısmarlıycam sanaaa:52::52::52:
Şimdi böyle bölük pörçük idare edelim :52::52::52:

hadi görcez bakalım:21::21::21:

halbuki alakası yok biliyor musun...
Biraz tipi sevimlilik bakımından andırıyor olabiliyor
Ama bildiğin cadıleyşınnnn :52::52::52::52:
Hahha:1:Azcık hazırcevap ama beni çok güldürüyor forumda yorumları hele Muneyle ikisi birbiriyle uğraştıkları zaman yazmayı bırakıp sadece ikisini okuyorum.

öyleyım zaten teşekkür ederım:27::27:bende senın resımlerını görmüştüm taş hatunsun vesselam:42::42:

hadi görcez bakalım:21::21::21:
Oyyh sağol canım:17::16:

Hahha:1:Azcık hazırcevap ama beni çok güldürüyor forumda yorumları hele Muneyle ikisi birbiriyle uğraştıkları zaman yazmayı bırakıp sadece ikisini okuyorum.

bu ara düşmanım cok ama her bi taraftan kuyumu kazıyolar:27::27:

Son düzenleme:

Biraz öyledir :52: ne kadar cadı olsada o bizim kalbimizin sultanıııııııııııı :17::17::17:
şimdi yağ çekiyorum görsün
gelince benide topa tutuyor yoksa :52::52:
niye öyle dedin beni övmedin diyoooo :52::52::52::52:

Back
X