• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Mismo kas yığını yakışıklıyı atmışın yerine kelloş belek gözlü herifi koymuşsun :63: bizimla değılsın :63:

Son düzenleme:
cipsle çileği beraber yiyen ilk ınsan olarak suan mide bulanıyor:ssz::ssz:

Mismo kas yığını yakışıklıyı atmışın yerine kelloş belek gözlü herifi koymuşsun :63: bizimla değılsın :63:

he yaa geçen yalnız hissettim kendimi değiştirdim imzayı.. şimdi baktımda bende beğenmedim. yeni bulam ben:)

Neysin senn uu beybii :23::23:

Acıktım be amaaan :27:

ye bişiler yavru.. aç kalma. kırbaç şıklatmaya gücün olsun :60:

cipsle çileği beraber yiyen ilk ınsan olarak suan mide bulanıyor:ssz::ssz:
recooooooo heç bişi demiyorum sana:25::25:

Neden kendine böyle sadistçe şeyler yapıyorsun :27:

he yaa geçen yalnız hissettim kendimi değiştirdim imzayı.. şimdi baktımda bende beğenmedim. yeni bulam ben:)

recooooooo heç bişi demiyorum sana:25::25:

ilk ve sondu arkadaşlar daha da tövbee:27::27:

Kesinlike göz zevkimeze uygun şöyle iç açan bir şeyler yap :23:

Yok annem ya zaten gündüz abur cubur çok yiyiorum birde gecenin bu vakti yersem ne oluyorum :9:

ilk ve sondu arkadaşlar daha da tövbee:27::27:

En doğru karar :1:

kendi üzerinde böyle tuhaf denemeler yapma kankaa. allah mihafaza bişi olcek sana:9::9:
yok ya bir anlık gaflete düştüm ne çilekten geçebildim ne cipsten :9::9: normalde gayet düzenli yerim yani:27:

Yok annem ya zaten gündüz abur cubur çok yiyiorum birde gecenin bu vakti yersem ne oluyorum :9:

bence de :27:

yavruu kuşş imzam senin için gelsin :60: :60: muhahahaha şarkı armağan eder gibi oldu:60: :60:

yok ya bir anlık gaflete düştüm ne çilekten geçebildim ne cipsten :9::9: normalde gayet düzenli yerim yani:27:

bence de :27:

ah o gafletler ah aaahhhhh:52::52:

Son düzenleme:
Back
X