- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #41.321
bazen kardeşimle aramızda sanki 2-3 yaş varmış gibi yakardeşimde uzun bidee
benım kardeşim benden 6 yaş küçük ama boyu benden çok daha uzun abim gibi
geçen gün alışverişte dışarda kardeşimin yanacığından öptüm bize baktılar yaa gısmetimizi kapatirlerrrr
gardaşım o benimmm öperiim onu o dadluu yanacıklarındannahahaahben hiç yapmam öyle şeyler
allah senii
gardaşım o benimmm öperiim onu o dadluu yanacıklarındann
hepsi öyleyaa bazen banada öyle bazen öptürüyor o an hangi ruh halindeyseebenimki pek asabi öpmeyi bırak yanına yaklaşamıyorsun tam ergen dönemleri şu an
hepsi öyleyaa bazen banada öyle bazen öptürüyor o an hangi ruh halindeysee13 yaşında benim gardaş senin gardaş yaş kaç
benim gardaş sinirliii ters asabiii huysuzzzömrümü yiyorr kıskanç bide diyorki nasıl ablamı isterlerr nasıl sevebilirlerr
benımkide aynen öyle
17 yaşında benimki tam deli çağları
geçen haftasonu arkadaşlarıyla zombi partisine gitmişş üstündeki tişörtü felan yırtmış zombi olmuş annem bir gördü resimleri şok
hoşgeldinnnçok canım sıkıldı katılabilirmiyim yaa :26:
hoşgeldinnn
hoşbulduuukbaktım neşeli bir grup hemen atliyim dedim nasıl gidiyooor
hoşgeldin çilekkk iyi gidiyor hastayımm :2: senden naberr tanıtırmısın kendini tatlımmm
hahahhacanm yaa ne kadar içtensin teşekkürler. çok geçmiş olsun neyin var :26:
iyiyim ne olsun hayat sıradan olmaya başladı buara pek çevremde yok kudurdum sıkıntıdan iyice :18:ben istanbul da yaşıyorum canm 21 yaşındayım sen ?
sağol cnm grip halsizlik baş ağrısı boğazda hırıltı hafifden öksürük :2:
bende 21 yaşındayım çalışıyorum muhasebede ama açık lisede okuyorum hedefim ingilizce öğretmenliği
bana göre sağlam 3-5 arkadaşın olsun 50-100 tane olacağına 5-10 tane sağlam dostluk olsun ama bu devirde zamanda zor
çok geçmiş olsun canm en hazmedemediğim hastalıktır
bende muhasebe de çalışıyordum ama şimdi babamın ofisinde emlak danışmanıyım tatlım bende aynen liseyi dışardan veriyorum ne tesadüf yaingilizce öğretmenlik uuvv çok güzel bir seçim başarılar diliyorummmm
aynı fikirdeyim çok zor malesef hele bende hiç yok lan bari bitane olsun ona da razıyımama yok işte naparsın anca kk pro olursun
teşekkürler tatlımm inşAllah başarıcam
kuzen falandamı yok yani hiçmi arkadaşn yok
sen hangi mesleği hedefledin cnmm
açık lise kaçıncı dönem ve kaç kredin varkeşke derslerin kredisi artsa 1 yada2 kredi ile zor biter ya
hadi bakalım inşallah
kuzen var tabiki ama bana uzaktalar sürekli takılamıyoruz ve samimi olamıyoruz aman aileye sızmasın diye güvenemiyorum bazen.
aynı şekilde ordan burdan görüştüklerim var ama istiyorum ki bi kahve içmeye gidebilceğim alışveriş yapabilceğim rahatça konuşabilceğim biri olsun nese açma yaramı
benm hedefim grafikerliğimi ilerletmek baya bi geliştirmek istiyorum kendimi sonra bi ofis açmak kısmet bakalım. bide maldivler oraya gitmek çok istiyorumsenn varmı gitmek istediğin biyer?
krediler krediler beni yedileeeeeeraynen keşke ama bu sene bitircem onlarııı senn peki ?
uzak olunca evet zor seni çok iyi anlıyorumm
İnşAllah istediğin ofisi açarsın canımbende dünya turu yapmak istiyorumm ama
bende İnşAllah seneye bitiyor lise Şükür Rabbime
ben sonuna kadar güvendiğim insandan yara aldım artık eskisi gibi pek fazla güvenemiyorumm
uzak olunca evet zor seni çok iyi anlıyorumm
İnşAllah istediğin ofisi açarsın canımbende dünya turu yapmak istiyorumm ama
bende İnşAllah seneye bitiyor lise Şükür Rabbime
ben sonuna kadar güvendiğim insandan yara aldım artık eskisi gibi pek fazla güvenemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?