• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Anaaaa ben şoklardaym:53:

Bundan mı aldnız hani pörtlek olanından alcaktnz:53:

Cidden mi laan beni yemlemiyosun di mi:22:

Yok davığım yemlemiyorum seni :27:
Bu resimdeki 5 yaşında çook büyüyünce böyle olucak ablası. :16:
Yine tea-cup enn fazla 3 kg oluyor original olanları o pörtleklerin çiftliğine gittik omg! Sıçan gibi hiçbir sevimliliği yok nasıl bi hayal kırıklığı günlerce ağladım :27:
Sonra bunu gördük aşkimentomla buda trde yoktu originali tüm uğraşlarımızın sonunda bulduk :16:

Napiyorsunuz kizlar ben takilim biraz dedim .. Bugun esimle tartisdik kocam herseye kiziyor surekli mesela sabah soyle bisiy oldu alisverise gitmeyi dusunuyordum bugun icin ve okula goturdu beni sonra benim ders bir bu uk saat surdu ve cikdik dersten sonraalisveris bii bekliyor dedim hayatim in icine ettin dedi ne yapicam ben herseye kiziyor surekli agzinda okuz laflari felqn var bikdim yemin ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napiyorsunuz kizlar ben takilim biraz dedim .. Bugun esimle tartisdik kocam herseye kiziyor surekli mesela sabah soyle bisiy oldu alisverise gitmeyi dusunuyordum bugun icin ve okula goturdu beni sonra benim ders bir bu uk saat surdu ve cikdik dersten sonraalisveris bii bekliyor dedim hayatim in icine ettin dedi ne yapicam ben herseye kiziyor surekli agzinda okuz laflari felqn var bikdim yemin ederim

Derdi neymiş ki acaba bilmeden kalbini mi kırdın ona mı tavır yapıyo?
Yoksa hep mi böyle :26:

Bende takiliyorum isde nette napayim acikdim bnde yemekde yapmadim esim aksama calisiyor diye bisiyler yapar yerim bnde isim ne bu arada bn aysgl

Memnun oldum ayşegül bende Eda..
Aç kalma kız..
Kocana baktığın gibi kendine niye bakmıyorsun :37:
Bana kısaca marga - jag - veya edo diyebilirsinnnnn canın nasıl isterse eyşaaammmmmm :17:

Derdi neymiş ki acaba bilmeden kalbini mi kırdın ona mı tavır yapıyo?
Yoksa hep mi böyle :26:

Ilk evlendigimizde ve oncesinde cok farkliydi .. Simdi ise bambaska 4 yildir evliyiz 2 bebegimiz var onun icin upkemi ailmi okulumu arkadaslarimi ... Aklina gelebilcek herseyi terkettim ma yeterli degilmis megersm .. Neymis basta demem gerekiyormus hayatinin icine etmisimde. Utanmadan slkllmDan boyle kufur ediyor ustune birde vurmaya kalkiyor hergun aglatiyor beni hic pismanda olmuyor agzi na aliskanlik etmis artik dunde bisey oldu . Yemek yiyorduk dedim ki sn klbenim dogurdugum cocuklarima boyle guz askla baktiginda eriyorum dedim cok guz bisiy dedim . O benim cocugum laannn dedi yani tabiki yapacam der gb bnde niye byle kufur ediyosunki dedim kotu bisiy demedim yani kocam cok asabi ne kdr versem yetmiyor ne yapacak bilmiyorum

Back
X